Γολγοθάς για ανάπηρο ηλικιωμένο: Ζει 15 μέρες στο σκοτάδι

19:24 3/6/2012 - Πηγή: NewsBomb

Όλο και πιο δύσκολη γίνεται η καθημερινότητα ενός ηλικιωμένου με αναπηρία ο οποίος στερείται το ηλεκτρικό ρεύμα αφού αδυνατεί να ανταποκριθεί στην εξόφληση του λογαριασμού του, λόγω οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει.

Οι συνθήκες διαβίωσης είναι πλέον για αυτόν απελπιστικές, ενώ για την κατάσταση έχει ενημερωθεί σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο η Ομοσπονδία Αναπήρων Δυτικής Ελλάδος, η διοίκηση της οποίας σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση, έχει στείλει έγγραφο σε κεντρικό επίπεδο στη διοίκηση της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού, με το οποίο ενημερώνει για την κατάσταση που ζει ο ανάπηρος συμπολίτης.

Παρόλο ωστόσο που έχει περάσει διάστημα δέκα και πλέον ημερών, η διοίκηση της ΔΕΗ δεν έχει προβεί σε κάποια ενέργεια για την επίλυση του προβλήματος με αποτέλεσμα το μαρτύριο του άτυχου άνδρα και του άνεργου γιου του να μην έχει τελειωμό.

Να σημειωθεί πως το σπίτι στο οποίο μένουν έχει παραχωρηθεί από τρίτο πρόσωπο, το οποίο ωστόσο αδυνατεί να πληρώσει και τα έξοδα για τις στοιχειώδεις παροχές όπως νερό και ρεύμα.

Keywords