Εντυπωσιακή συγκέντρωση Μπέου στο Βόλο

Με μία εντυπωσιακή ομολογουμένως σε συμμετοχή προεκλογική συγκέντρωση στην κεντρική οδό Ιάσονος του Βόλου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος εγκαινίασε το πολιτικό του γραφείο και έδωσε το σύνθημα για νίκη του Δήμου Βόλου από την 1 Κυριακή.

Ο κ. Μπέος μεταξύ άλλων ευχαρίστησε του παρευρισκόμενους στην εκδήλωση τονίζοντας ότι πρόκειται για «μια συγκέντρωση

πραγματικά εκπληκτική. Για μια συγκέντρωση που δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών για το ποιος θα είναι ο νικητής των εκλογών.

Όμως μία τέτοια συγκέντρωση, με τόση αγάπη, τέτοια αποδοχή, είναι συγκέντρωση εμπιστοσύνης, είναι συγκέντρωση ευθύνης.

Και οφείλω να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις γι' αυτή την αγάπη, γι' αυτή την εμπιστοσύνη».

«Απόψε είμαστε εδώ στο προσωρινό μας σπίτι. Για λίγες εβδομάδες ακόμη, γιατί το Μάιο θα βρισκόμαστε μερικές εκατοντάδες μέτρα πιο πέρα.

Στο Δημαρχείο του Βόλου.

Στην καρδιά της πόλης, που πρέπει πια να γίνει το σπίτι κάθε Βολιώτισσας και Βολιώτη», ανέφερε ο κ. Μπέος για να συμπληρώσει «Το στρατηγείο από το οποίο θα ξεκινήσει η μεγάλη προσπάθεια ανασυγκρότησης και ανάπτυξης ενός σχεδόν διαλυμένου Δήμου.

Και δεν θα είναι η οπισθοφυλακή για τα συμφέροντα και τις φιλοδοξίες ενός αχταρμά αποτυχημένων, κομματόσκυλων, ακόμη και λαμόγιων και των πάσης φύσεως δήθεν και βολεμένων.

Το Δημαρχείο που θα προστατεύει, θα εγγυάται, την κοινωνική ενότητα και συνοχή».

Εν συνεχεία ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου έκανε λόγο για «λυσσαλέο» και «βρώμικο αγώνα» που ξεκίνησαν «περίεργα συμφέροντα μπροστά στο διαγραφόμενο εκλογικό μας θρίαμβο», τονίζοντας ότι «είχα δεσμευτεί ότι δεν πρόκειται να κάμψουν την αποφασιστικότητά μου».

Πηγή: e-volos

Διαβάστε επίσης:

Ο Αχιλλέας Μπέος «ταράζει τα νερά» του Βόλου

Keywords
Τυχαία Θέματα