Χρυσό για τον Πρωταθλητή: Νέα εμφάνιση για τη Z4 GT3 του A.Zanardi

15:25 6/9/2014 - Πηγή: NewsBomb

Όταν ο AlessandroZanardiέφτασε στο «AutodromoInternacionaldoAlgarve» κοντά στο Portimao, για το έπαθλο BlancpainGTSprintSeriesη BMWMotorsportκαι η ROALMotorsportτον υποδέχτηκαν με μία μεγάλη έκπληξη: μία αποκλειστική, χρυσαφί εμφάνιση για τη BMWZ4 GT3 του.

Με αυτό το δώρο, θέλησαν να τον τιμήσουν για τις επιτυχίες με το hand-bike του το περασμένο Σαββατοκύριακο στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Παραποδηλασίας UCI 2014 στο Greenville (ΗΠΑ). Ο Εργοστασιακός Οδηγός της BMW

κέρδισε δύο παγκόσμιους τίτλους (ατομική χρονομέτρηση και σκυταλοδρομία) και ένα ασημένιο μετάλλιο (αγώνας δρόμου).

Στην εμφάνιση της BMW Z4 GT3 κυριαρχούν χρυσαφί τόνοι στο καπό και την οροφή, στυλιζαρισμένες εικόνες με τον Zanardi να οδηγεί το hand-cycle στις πόρτες και οι χρόνοι που του χάρισαν τα μετάλλια. Ο Ιταλός θα οδηγήσει το αυτοκίνητο αυτό, στα πλαίσια του πέμπτου γύρου του 2014 Blancpain Sprint Series στην πίστα Portimao.

«Είμαι πραγματικά συγκινημένος που όλα τα παιδιά και η BMW Motorsport στο Μόναχο μου έκαναν αυτό το δώρο. Δεν έχω λόγια (κάτι πραγματικά ασυνήθιστο για τον Alex Zanardi). Έχω εντυπωσιαστεί τρομερά από τη θαυμάσια χειρονομία. Τώρα ανυπομονώ να μπω στη BMW Z4 GT3 μου», δήλωσε ο Zanardi μόλις η ομάδα του παρέδωσε το αυτοκίνητο με την αποκλειστική εμφάνιση, και προσέθεσε κλείνοντας το μάτι του: «Μπορεί όμως να οδηγώ πολύ προσεκτικά αυτό το Σαββατοκύριακο γιατί δεν θέλω να τραυματίσω το όμορφο μωρό».

Τις διοργανώσεις του Blancpain Sprint Series μπορείτε να τις παρακολουθήσετε από τα κανάλια της Novaμε εικόνα HighDefinitionκαι DolbySurroundήχο.

Keywords
Τυχαία Θέματα