Αθηναϊκή αλυσίδα σούπερ μάρκετ "ανεβαίνει" Θεσσαλονίκη

Σημαντικές αλλαγές ετοιμάζονται στο χάρτη του λιανεμπορίου στη χώρα μας μέσα στους επόμενους μήνες και ειδικότερα στον τομέα των σουπερμάρκετ, όπου ήδη οι μεγάλες αλυσίδες ετοιμάζονται για νέες επιθετικές και επεκτατικές κινήσεις.

Ετοιμος για να "σπάσει"τα σύνορα της Αττικής είναι ο Σκλαβενίτης. Την ίδια ώρα μία ανάσα από την Αθήνα βρίσκεται η αλυσίδα σουπερμάρκετ Μασούτης μετά την απόκτηση και λειτουργία τεσσάρων καταστημάτων στην Εύβοια στο τέλος Μαρτίου.

Eιδικότερα το πρώτο βήμα της εκτός Αττικής αναμένεται

να κάνει μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα η αλυσίδα σούπερμάρκετ Σκλαβενίτης, δημιουργώντας το πρώτο κατάστημα της στην Κόρινθο στα τέλη του έτους ή στις αρχές του 2015 ενώ στα σχέδια είναι και η δημιουργία νέων αποθηκών στους επόμενους μήνες προκειμένου αυτές να στηρίξουν το νέο επενδυτικό βήμα της αλυσίδας.

Να σημειωθεί ότι η αλυσίδα έχει επενδύσει τα τελευταία χρόνια 180 εκατ. ευρώ, πέρυσι αύξησε το ανθρώπινο δυναμικό της κατά 1.100 άτομα (σ.σ. σήμερα η αλυσίδα απασχολεί 8.600 εργαζομένους). Μάλιστα στην Αττική και μέσα σε διάστημα επτά ετών και εν μέσω κρίσης σχεδόν τριπλασίασε το δίκτυο των καταστημάτων της και από 38 που αριθμούσε το 2007 στο τέλος του 2013 αριθμεί 110 σημεία.

fpress.gr

Διαβάστε επίσης: Αυτά είναι τα έθιμα του Αγίου Γεωργίου

Keywords
Τυχαία Θέματα