Απολογούνται από νωρίς οι 11 ιερόδουλες φορείς του Aids

10:23 4/5/2012 - Πηγή: NewsBomb

Ενώπιον του ανακριτή βρίσκονται από νωρίς σήμερα το πρωί οι συνολικά 11 ιερόδουλες-φορείς του ιού HIV.


Πρόκειται για τις εκδιδόμενες γυναίκες, η σύλληψη των οποίων είχε προκαλέσει σοκ στη κοινή γνώμη. Οι συλληφθείσες ζούσαν μέσα στην εξαθλίωση ενώ έντονο προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι συνευρίσκονταν ερωτικά με εκατοντάδες πελάτες και τις περισσότερες φορές χωρίς την απαραίτητη προφύλαξη.

Οι ιερόδουλες, εννέα Ελληνίδες, μια Βουλγάρα και μια Πολωνή, αντιμετωπίζουν την κακουργηματικού τύπου κατηγορία της βαριάς ασκούμενης σωματικής βλάβης, τετελεσμένης και σε απόπειρα.

Προς συμπαράσταση στις κατηγορούμενες, ομάδα αντεξουσιαστών βρίσκεται από νωρίς στο χώρο των δικαστηρίων της Πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Στοιχεία που σοκάρουν
Την ίδια στιγμή, το υπουργείο Υγείας παρουσίασε στοιχεία -σοκ με αφορμή τα όσα εφιαλτικά έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας με τον πληρωμένο έρωτα.

Τα απανωτά κρούσματα με τον ιό HIV έχουν σκορπίσει τον τρόμο τόσο στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα όσο και στα σπίτια εκατοντάδων οικογενειών καθώς μέλη των οποίων επέλεγαν ιερόδουλες χωρίς τη χρήση προφυλακτικών!

«Κατά τα τελευταία χρόνια λειτουργεί τόσο σύστημα καταγραφής και επιδημιολογικής επιτήρησης της HIV λοίμωξης, αλλά και υλοποιούνται αδιάλειπτα προγράμματα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης ομάδων υψηλού κινδύνου και γενικού πληθυσμού: Μέχρι στιγμής το πρόγραμμα δρόμου (για μετανάστες και εκδιδόμενα άτομα) έχει προσεγγίσει 4.500 μαγαζιά αλλοδαπών και ελλήνων και 417 οίκους ανοχής και ένα μεγάλο αριθμό ατόμων που εμπλέκονται στην παράνομη πορνεία και δρουν στους δρόμους που προαναφέρθηκαν (1.117 εκδιδόμενες γυναίκες), όπου έχει μοιραστεί ενημερωτικό υλικό και έχει δοθεί ενημέρωση σχετικά με τη δράση των κινητών μονάδων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ στις πλατείες Καραϊσκάκη, Ομονοίας, Βικτώριας και Αμερικής.

Μέχρι σήμερα στις κινητές μονάδες του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. έχουν εξεταστεί περισσότερα από 24.000 άτομα και έχουν γίνει 1.180 αιμοληψίες (από τις οποίες 85 έχουν βρεθεί θετικές στον ιό HIV)», αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου.

Παράλληλα συνεχίζονται τόσο οι επιχειρήσεις της αστυνομίας στα «ροζ» στέκια όσο και οι έλεγχοι του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Keywords
Τυχαία Θέματα