Άγρια επίθεση πιτ μπουλ σε τετράχρονο (video & pics)

Ο μικρός έπαιζε με το κουτάβι που είχε προσφάτως υιοθετήσει η οικογένεια, όταν το πιτ μπουλ άρχισε να δαγκώνει τον…

Το σκυλί είχε «κλειδώσει» τα σαγόνια του στο προσωπάκι του μικρού και δεν έλεγε να τον αφήσει. Πάνω στην απόγνωσή της, η μητέρα του τετράχρονου, Αλίσα, αναγκάστηκε να πετάξει καυτό καφέ πάνω στο σκυλί, προκειμένου να τον απομακρύνει.

«Ήταν ό,τι πιο τρομακτικό έχω ζήσει σε όλη μου τη ζωή», παραδέχτηκε η μητέρα του, προσθέτοντας: «Ήταν σα να έβλεπα το θάνατο του γιου

μου μπροστά στα μάτια μου»! «Με έφαγε», λέει με παράπονο το αγοράκι, του οποίου το πρόσωπο είναι παραμορφωμένο από την επίθεση.

Ο Γκάβιν από το Λέισι της Ουάσινγκτον έφερε τρομακτικά τραύματα στο πρόσωπο και το λαιμό και πέρασε έξι εφιαλτικές μέρες στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να αμφιβάλλουν για το αν θα τα κατάφερνε...

Με κάταγμα στα σαγόνια και κατακρεουργημένη τη μύτη και τα δόντια του, θα χρειαστεί χρόνος, χρήμα, ίσως και περισσότερες επεμβάσεις για την πλήρη αποκατάσταση. Παρόλα αυτά, οι γιατροί επιμένουν πως το παιδί στάθηκε τυχερό και πως «αν το σκυλί είχε δαγκώσει ένα χιλιοστό πιο αριστερά στο πρόσωπο του μικρού, το παιδί δε θα είχε επιζήσει».

Μετά από την επίθεση, στο σκυλί έγινε ευθανασία.

Keywords
Τυχαία Θέματα