Ύποπτος ο αγώνας Γιαννιτσά-Πιερικός!

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, η UEFA έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ με την οποία ενημερώνει πως ο αγώνας ανάμεσα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και τον Πιερικό θεωρείται ύποπτος και το θέμα παραπέμφθηκε στις αρμόδιες αρχές προς διερεύνηση!

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση έγινε στις 15 Μαΐου και νικητές ήταν οι γηπεδούχοι με τα γκολ
των Σπαθάρα (7'), Σκαθαρούδη (57') και Άρτσε (86'), ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν σκοράρει με τον Καρακατσάνη (27') και είχαν δοκάρι με τον Ανδριόπουλο (88'() στο τελικό 3-1.

Η ΕΠΟ πήρε χθες (22/05) τον φάκελο από την UEFA και σήμερα (23/05) τον έστειλε στην Εισαγγελία, το Υπουργείο Αθλητισμού και τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΕΠΟ απέστειλε πριν από λίγο στην FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ-FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ επιστολή της UEFA, με σχετικά συνοδευτικά έγγραφα, που αφορούν στον αγώνα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ που διεξήχθη στις 15/5/2013.

Ο πρόεδρος της Διοργανώτριας διαβίβασε τα έγγραφα στα αρμόδια Θεσμοθετημένα Πειθαρχικά - Δικαιοδοτικά Όργανα, για την τάχιστη διερεύνηση και συνακόλουθα την άμεση διαλεύκανση του θέματος».
Keywords
Τυχαία Θέματα