Ξένο αρχιδιαιτητή θέλει η ΕΠΟ

Την πρόθεση της ΕΠΟ να προσληφθεί ξένος αρχιδιαιτητής έκανε γνωστή ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Γιώργος Σαρρής, από το βήμα της γενικής συνέλευσης.
Έτοιμη να υιοθετήσει μια πρόταση που έχει γίνει κατά καιρούς από πολλές ομάδες δήλωσε η ΕΠΟ δια στόματος του Γιώργου Σαρρή. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, από το βήμα της γενικής συνέλευσης έκανε γνωστή την πρόθεση πρόσληψης ξένου αρχιδιαιτητή. Υπενθυμίζεται πως τέτοια πρόταση είχε κάνει πρόσφατα ο Ολυμπιακός στη Σούπερ Λίγκα και είχε εμφανιστεί θετική και η πλευρά του Παναθηναϊκού.

«Στη χρονιά που πέρασε η διαιτησία ήταν καλύτερη από κάθε άλλη χρονιά. Δεν λέω ότι ήταν τέλεια. Συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα η κριτική διαιτησίας. Η δική μας πρόταση θα είναι να προσληφθεί ξένος αρχιδιαιτητής για να κάνει ορισμούς στη Super League και στη Football League για να κάνει ορισμούς σε διαιτητές και παρατηρητές», δήλωσε.
Keywords