Βουλγαρία: Απήγαγαν την κόρη του «βασιλιά της κοκαΐνης»

Τη 12χρονη κόρη του επονομαζόμενου «βασιλιά της κοκαΐνης» στη Βουλγαρία Έβελιν Μπάνεφ - ή άλλως Μπρέντο - απήγαγαν, νωρίς σήμερα το πρωί, τρεις άγνωστοι άνδρες, έχοντας προηγουμένως πυροβολήσει τον 36χρονο οδηγό και σωματοφύλακά της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τη Βουλγαρική Εθνική Ραδιοφωνία, η απαγωγή σημειώθηκε γύρω στις 7:30 το πρωί (τοπική ώρα), στην πολυσύχναστη συνοικία Μπόγιανα της Σόφιας.

Οι απαγωγείς, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του το πρακτορείο ειδήσεων της Σόφιας Novinite, εξανάγκασαν τη 12χρονη να επιβιβαστεί στο πολυτελές
τζιπ, στο οποίο επέβαιναν οι ίδιοι, και κινήθηκαν προς τη λεωφόρο Οκολοβράστνο Σόσε.

Ο οδηγός και σωματοφύλακας της 12χρονης πυροβολήθηκε τουλάχιστον δύο φορές από τους απαγωγείς και χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με τα βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης, η αστυνομία έχει αποκλείσει όλα τα σημεία εισόδου και εξόδου από τη βουλγαρική πρωτεύουσα και συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των απαγωγέων.

Ο Μπάνεφ είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 7,5 χρόνων, τον περασμένο μήνα, με τις κατηγορίες ότι ηγείτο οργανωμένου εγκληματικού κυκλώματος και εμπλέκεται σε υποθέσεις ξεπλύματος «βρώμικου» χρήματος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα