Βοήθεια της ΝΔ στους Γιατρούς του Κόσμου

Φάρμακα και εμβόλια παρέδωσε στους "Γιατρούς του Κόσμου" αντιπροσωπεία της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ., η οποία επισκέφθηκε το πολυϊατρείο της οργάνωσης στην οδό Ιωνος Δραγούμη 65.

Το υλικό αυτό συγκεντρώθηκε από τη Ν.Δ. και την ΟΝΝΕΔ για την ενίσχυση του έργου των "Γιατρών του Κόσμου" και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κεντρικού Τομέα Θεσσαλονίκης

της Ν.Δ. Τάσος Εμμανουηλίδης δήλωσε γι αυτή την πρωτοβουλία: "Οι Γιατροί του Κόσμου, συγκαταλέγονται στους φορείς με την μεγαλύτερη κοινωνική προσφορά, παρέχοντας υπηρεσίες χωρίς διακρίσεις σε όλες τις ευπαθείς ομάδες, μετατρέποντας σε πράξη την αλληλεγγύη και την κοινωνική συνοχή. Και αυτά τα μηνύματα, της αλληλεγγύης και της συμβολής όλων μας στην προστασία της κοινωνικής συνοχής, προσπαθεί να εκπέμψει και η Ν.Δ. συνολικά, αλλά και η Διοικούσα Επιτροπή Θεσσαλονίκης, μέσα από πρωτοβουλίες σαν τη συγκέντρωση του ιατροφαρμακευτικού υλικού που παραδίδουμε σήμερα".

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καραγιάννης επισήμανε: "Η ΟΝΝΕΔ, ως οργάνωση ενεργών νέων πολιτών, με κάθε ευκαιρία στέλνει έμπρακτα το μήνυμα της νέας γενιάς που εμπνέεται από παραδείγματα κοινωνικής προσφοράς, όπως αυτό των Γιατρών του Κόσμου. Στόχος μας είναι, να κάνουμε θεσμό αυτόν τον έρανο υγείας που ξεκινήσαμε φέτος στη Θεσσαλονίκη, εδραιώνοντας μια μακρά συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου και -γιατί όχι- και άλλες κοινωνικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στην πόλη".

Τα φάρμακα και τα εμβόλια παρέλαβε η πρόεδρος της Επιτροπής Θεσσαλονίκης των "Γιατρών του Κόσμου" Μελίνα Χαχαμίδου, η οποία χαιρέτισε την εν λόγω πρωτοβουλία και σημείωσε: "Κάθε προσφορά, από κάθε φορέα, πολιτικό ή μη, για μας αποτελεί πολύτιμη βοήθεια. Πιστεύουμε ότι τέτοιες πρωτοβουλίες σαν τη σημερινή είναι παραδείγματα προς μίμηση, διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι δείχνοντας την αλληλεγγύη μας στους ασθενέστερους, βοηθάμε το σύνολο της κοινωνίας, μέρος της οποίας αποτελούμε κι εμείς οι ίδιοι. Όποιος επιθυμεί να συνεισφέρει οικονομικά στο έργο των Γιατρών του Κόσμου, μπορεί να το πράξει μέσω του υπ` αριθμόν 59749064 τραπεζικού λογαριασμού της οργάνωσης, στην Εμπορική Τράπεζα".

Πηγή: ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα