Το πλήρωμα της φρεγάτας «Σαλαμίς» ευχαρίστησε ο Δ. Αβραμόπουλος

Στον ναύσταθμο της Σαλαμίνας βρέθηκε χθες ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, προκειμένου να ευχαριστήσει και να συγχαρεί -εκ του σύνεγγυς και εκ μέρους της ελληνικής πολιτείας- το πλήρωμα της φρεγάτας «Σαλαμίς» για την επιτυχή επιχείρηση εκκένωσης Ελλήνων και ξένων υπηκόων από την Τρίπολη της Λιβύης.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Αβραμόπουλος
αφού εξήρε τον υψηλό επαγγελματισμό και το αξιόμαχο των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων ευχαρίστησε περαιτέρω τις οικογένειες του πληρώματος της φρεγάτας για τη συμβολή τους «στο να κρατάτε εσείς ψηλά το φρόνημά σας».

Ο κ. Αβραμόπουλος διαβεβαίωσε ότι το εθνικό αμυντικό σύστημα «είναι πάντοτε έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε τι που συμβάλλει στη σταθερότητα, στην ειρήνη και την ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή η οποία διανύει μία περίοδο αστάθειας και αβεβαιότητας».

Καταλήγοντας ο κ. Αβραμόπουλος επισήμανε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις τυγχάνουν της αναγνώρισης της ελληνικής κοινωνίας και ο ελληνικός λαός παίρνει από τη μεγάλη οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων μηνύματα θάρρους, αυταπάρνησης και αφοσίωσης στο καθήκον.

Τον υπουργό Εθνικής Αμυνας συνόδευαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος και ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα