Καταθέτει αύριο ο Διώτης

Νέαπαράταση έως τις 17 Ιουνίου αναμένεταινα ζητήσει η προανακριτική επιτροπήτης βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ, η οποίασυνεδρίασε και σήμερα εν μέσω έντασης. Αύριοστη μια μετά το μεσημέρι θα περάσουν τοκατώφλι της επιτροπής οι πραγματογνώμονεςπου συνέταξαν την έκθεση για τον φορητόυπολογιστή του Γιάννη Διώτη, σύμφωναμε την οποία προκύπτει ότι ο τέωςεπικεφαλής του ΣΔΟΕ είχε δημιουργήσεικαι τρίτο

στικάκι, ενώ το απόγευμαεπανακαλείται ο ίδιος ο κ. Διώτης.

Νωρίτερα,ενώπιον της προανακριτικής επιτροπήςτης βουλής που διερευνά την υπόθεση τηςλίστας Λαγκάρντ βρέθηκε για λίγα λεπτάη διευθύντρια του γραφείου του πρώηνπρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ΡεγγίναΒάρτζελη, η οποία τελικά θα απαντήσειεγγράφως σε ερωτήματα που θα της υποβάλλειη επιτροπή, καθώς τα μέλη της αποφάσισαννα μην την εξετάσουν προφορικά λόγωπροβλημάτων υγεία.

Σύμφωναμε πληροφορίες τα μέλη της επιτροπήςαναμένεται να αποφασίσουν την επανακλήτευσητου Γιάννη Διώτη αλλά και του δημοσιογράφουΚώστα Βαξεβάνη, καθώς προέκυψαν νέαστοιχεία από την πραγματογνωμοσύνη επίτoυ φορητού υπολογιστή του κ. Διώτη.



Keywords
Τυχαία Θέματα