Sport:«Αντίο Μου η αποτυχία ολοκληρώθηκε»

Οι εφημερίδες της Μαδρίτης πίστεψαν στην ανατροπή της Ρεάλ Μαδρίτης, την ώρα που στη Βαρκελώνη ειρωνεύονται για την αποτυχία της «βασίλισσας».

«Εγώ το πίστεψα», αναφέρει χαρακτηριστικά η Marca έχοντας στο φόντο το μεγάλο coreo των οπαδών πριν τη σέντρα. «Η Ρεάλ Μαδρίτης άγγιξε την επική ανατροπή, πλαισιωμένη από ένα εκπληκτικό κόσμο που φώναξε: "Ναι, μπορεί!"».

«Από θαύμα δεν έγινε το θαύμα», τονίζει η As και έχει τον Κασίγιας να αγκαλιάζει τον περίλυπο Ράμος. «Η τρέλα εξαπολύθηκε στο 81' μετά το πρώτο γκολ», αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ έχει στο πρωτοσέλιδο και δήλωση του Μουρίνιο: «Ίσως δεν συνεχίσω στη Μαδρίτη. Θέλω να είμαι κάπου που να με θέλουν».

Τον Μουρίνιο έχει πρώτο θέμα η καταλανική Sport, παρότι σήμερα παίζει η Μπαρτσελόνα και θα ψάξει την ανατροπή. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δεν τον συμπαθεί και ιδιαίτερα! «Αντίο Mou, η αποτυχία ολοκληρώθηκε», τονίζει. «11 χρόνια χωρίς να κατακτήσει το δέκατο. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ πρέπει να σκεφτεί το κλείσιμο του κύκλου μετά από ένα ακόμα φιάσκο».

Η έτερη Καταλανική, El Mundo Deportivo, έχει πάνω-κάτω το ίδιο περιεχόμενο. Με τους παίκτες της Ντόρτμουντ να πανηγυρίζουν, το πρωτοσέλιδο αναφέρει: «Αντίο στο δέκατο. Το όνειρο της Ρεάλ Μαδρίτης κράτησε δέκα λεπτά, αλλά τα δύο γκολ δεν ήταν αρκετά. Οι Μπλάνκος ήδη μετρούν 11 χρόνια απογοήτευσης στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση».

Keywords