Σούπερ Λίγκα: Ο ΠΑΟΚ 3-0 τη Νίκη Βόλου

Στην άδεια -λόγω τιμωρίας-Τούμπα, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 3-0 της Νίκης Βόλου στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά παρουσιάστηκε σοβαρός από το ξεκίνημα του αγώνα κι αυτή την φορά δε «σκόνταψε» στην έδρα του, όπως συνέβη στην πρεμιέρα με την Καλλονή (1-1).

Από το ξεκίνημα του ματς οι παίκτες του Αγγελου Αναστασιάδη μπήκαν πολύ επιθετικά και μέχρι το 20ο λεπτό βρέθηκαν τέσσερις φορές σε θέσεις για γκολ.

Μέχρι τότε «μοιραίος» ποδοσφαιριστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Στέφανος Αθανασιάδης, με δύο κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει. Την τρίτη φορά, όμως, βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με σουτ από το ύψος του πέναλτι (22΄) βάζοντας τον ΠΣΑΟΚ σε θέση...οδηγού στο παιχνίδι.

Οι βάσεις για την δεύτερη εφετινή νίκη των «ασπρόμαυρων» μπήκαν στο 47΄ με το γκολ που πέτυχε ο Φακούντο Περέιρα από ασίστ του Σκόνδρα.

Η Νίκη προσπάθησε να αντιδράσει, έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ με τους Σκούρτη και Σταμπολζίεφ, δεν τα κατάφερε και μοιραία γνώρισε την 3η ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια από την έναρξη της περιόδου.

Δέκα λεπτά πριν το τέλος, μάλιστα, οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν για τρίτη φορά, καθώς ο Αθανασιάδης κέρδισε το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Μακ (3-0).

Keywords