Ωρωπός: Σύλληψη δύο ατόμων

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκαν χθες Τετάρτη ένας 27χρονος και ένας 32χρονος, οι οποίοι συνελήφθησαν, ύστερα από καταδίωξη το πρωί της Τρίτης, στον Ωρωπό, μέσα σε αυτοκίνητο, που είχαν κλέψει από το Μαρκόπουλο.

Με την υπόθεση ασχολήθηκε αρχικά και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, επειδή οι συλληφθέντες, σύμφωνα με την αστυνομία, ανήκουν στον χώρο των αντιεξουσιαστών και στην κατοχή τους βρέθηκε οπλισμός.

Ωστόσο, δεν προέκυψε κάτι που να τους εμπλέκει με τρομοκρατική δράση, γι αυτό την προανάκριση έκανε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας
Βορειοανατολικής Αττικής.

Μέσα στο όχημα, όπου επέβαιναν οι συλληφθέντες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλειδιά σπιτιών και 150 ευρώ. Όμως, σε τέσσερα σπίτια, που χρησιμοποιούσαν οι δύο και στα οποία έγινε έρευνα αμέσως μετά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία πιστόλια, 300 φυσίγγια των 9 χιλιοστών, ένας πυροκροτητής, ποσότητα δυναμίτιδας, ένα φλόμπερ με κομμένη κάννη, μαχαίρια, κροτίδες και κινητά τηλέφωνα.

Τα κατασχεθέντα εξετάζονται στα εργαστήρια της Εγκληματικής Υπηρεσίας, ενώ ερευνάται πού τα βρήκαν και αν ενέχονται σε κάποιες παράνομες ενέργειες.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα