Ο Τ. Ανδρούτσος στον ΑΘΗΝΑ984

Ο Τάκης Ανδρούτσος, μέλος των Πελόμα Μποκιού -του γκρουπ που σημάδεψε την ελληνική ροκ σκηνή στη δεκαετία του '70- και φίλος του Βλάση Μπονάτσου, μίλησε στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τους Βαγγέλη Καργούδη και Θοδωρή Σαραντή.

Με αφορμή τη συναυλία που θα δώσουν απόψε οι Πελόμα Μποκιού στο club «Κύτταρο» για να τιμήσουν τον τραγουδιστή και στιχουργό του σχήματος, Βλάση Μπονάτσο -που τόσο απρόσμενα «έφυγε» το 2004-, μεταξύ άλλων, είπε:
«Είναι ένα memory για τον Βλάση,
που θέλουμε με τους φίλους να το κάνουμε και να παίξουμε μουσική. Το κάνουμε και για το "Σπίτι του Ηθοποιού". Θα μαζευτούν ηθοποιοί, το κοινό, και εμείς θα παίξουμε μερικά κομμάτια για τον Βλάση Μπονάτσο. Θα βγούμε εμείς που ήμασταν τότε. Θα παίξουν οι αδελφοί Μαρινάκη, ο Τάκης και ο Ηλίας, θα παίξει ο Γιώργος Στεφανάκης, θα παίξω εγώ. Στη θέση του Βλάση θα παίξει ο Μανώλης Μαρούδης, που είναι μια παρόμοια φωνητική κατάσταση, παρόμοια χροιά με τον Βλάση. Το κάναμε όλοι με καλή θέληση. Είχαμε και καιρό να βρεθούμε και να παίξουμε κάτι, που να μας θυμίζει τα νιάτα μας. Μάλλον θα κάνουμε και άλλες συναυλίες, και γι' αυτή την ιστορία του Βλάση... Γιατί ο Βλάσης ήταν φίλος, από πιτσιρικάδες. Μου αρέσει που το κάναμε μαζί με το "Σπίτι του Ηθοποιού", γιατί ο Βλάσης ήταν και ηθοποιός».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα