Ο κόσμος υποδέχεται το 2014

Ενθουσιώδης υπήρξε η υποδοχή του Νέου Έτους στις περιοχές του κόσμου όπου το ημερολόγιο δείχνει ήδη την πρώτη Ιανουαρίου. Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στον Λιμένα Βικτώρια του Χονγκ Κονγκ, για το υπερθέαμα πυροτεχνημάτων που σημάδεψε την έλευση του 2014, ενώ είχαν προηγηθεί κατά τα καθιερωμένα οι λαμπροί εορτασμοί στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας και το Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Στην Κίνα φαντασμαγορικά

υπήρξαν τα σόου στις μεγαλουπόλεις, αν και στην Βουχάν οι εκδηλώσεις ματαιώθηκαν για να μην επιδεινωθεί το πρόβλημα της αιθαλομίχλης που αντιμετωπίζει η πόλη.

Το Ντουμπάι θα επιχειρήσει να κατακτήσει παγκόσμιο ρεκόρ με το μεγαλύτερο εορταστικό σόου. Η εκδήλωση, που θα μεταδίδεται ζωντανά από τώρα μέσω Διαδικτύου, θα εκτείνεται σε μήκος 48 χιλιομέτρων, ενώ τα πυροτεχνήματα θα φτάνουν σε ύψος το ένα χιλιόμετρο.

Περισσότεροι από δύο χιλιάδες άνθρωποι αναμένεται να συγκεντρωθούν στην παραλία Κοπακαμπάνα του Ρίο ντε Ζανέιρο, ενώ στο Κέιπταουν της Νοτίου Αφρικής το πρωτοχρονιάτικο πάρτι θα περιλαμβάνει ένα τρισδιάστατο θέαμα με λέιζερ προς τιμή του Νέλσον Μαντέλα, που έφυγε από τη ζωή στις 5 Δεκεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα