«Νικάμε ή πέφτουμε στον τάφο μας»!

Ο Κώστας Καϊμακόγλου τόνισε πως οι διεθνείς πρέπει να αλλάξουν την κατάσταση και να παλέψουν για τη νίκη κόντρα στην Ισπανία ή να πέσουν... στον λάκκο τους.

«Υπάρχει μία φράση που λένε οι Αμερικανοί «live or die, make your choice». Εμείς έχουμε την επιλογή. Ή νικάμε ή πέφτουμε μόνοι μας στον λάκκο μας. Δώσαμε τον χειρότερό μας ευατό και πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση», ήταν τα λόγια του Κώστα Καϊμακόγλου.
Στη συνέχεια ο 30χρονος φόργουορντ είπε πως «εμείς είμαστε χωρίς νίκη και οι άλλες τέσσερις ομάδες έχουν από 1 και η Ιταλία δύο. Εμείς πρέπει να κοιτάμε τον εαυτό
μας και όχι τι κάνουν οι άλλοι. Να μπούμε στο παρκέ και να κάνουμε αυτά που πρέπει. Να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Θεωρώ πως μετά από τέτοιες δύσκολες στιγμές, η συσπείρωση είναι ό,τι πιο σημαντικό. Να βρούμε τι έφταιξε και να το βελτιώσουμε. Τα είπαμε μεταξύ μας οι παίκτες και με τους προπονητές, δεν πρέπει να μείνουμε στα λόγια, αλλά να κάνουμε πράξεις. Η Ισπανία είναι από τα μεγάλα φαβορί παρά τις απουσίες, έχει παίξει πολύ καλό μπάσκετ, παίζουν σπουδαία άμυνα και πρέπει να ετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται».
Keywords
Τυχαία Θέματα