Νέο άλμπουμ για τον χιπ χοπερ Αρτέμη

Το νέο άλμπουμ του, με τίτλο «ΑΡΤΕΜΗΣ - MASHUP SESSIONS VOL.II: ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ», δεύτερο της σειράς δίσκων, στους οποίους ονειρεύτηκε να μετατρέψει έργα γνωστών συνθετών σε σύγχρονες μουσικές νόρμες, θα παρουσιάσει αύριο, Σάββατο, ζωντανά στη σκηνή του θεάτρου ΧΥΤΗΡΙΟ, στο Γκάζι, ο χιπ-χόπερ Αρτέμης.

Το πρώτο άλπουμπ με τίτλο «ΑΡΤΕΜΗΣ - Mash-Up Sessions I: Σταμάτης Σπανουδάκης», που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2010, αγκαλιάστηκε με αγάπη από τους φίλους της χιπ χοπ και όχι μόνον.

Στη
νέα δισκογραφική δημιουργία ο Αρτέμης συναντιέται μουσικά με τον συνθέτη Νίκο Παπακώστα. Ο δίσκος περιλαμβάνει 7 κομμάτια και η βάση του είναι το Old School Hip Hop. Τουλάχιστον 5 από τις συνθέσεις που περιλαμβάνει θα ξυπνήσουν μνήμες από τις Terror X Crew εποχές, όπου οι ταχύτητες και το ύφος των ακουσμάτων κινούνταν σε Boom Bap και Breaks μουσικά μονοπάτια. Στα άλλα 2 κομμάτια του δίσκου, διακρίνει κανείς τις μουσικές εξερευνήσεις του Αρτέμη, καθώς το ένα είναι σε Ambient/Dub ύφος (ο στίχος του είναι στα αρχαία ελληνικά και καταπιάνεται με την φιλοσοφία του Ηρακλείτου) και στο άλλο «πρωταγωνιστούν» βαριές κιθάρες και Metal φωνητικά.

Η παραγωγή του άλμπουμ έγινε από το Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Pemptousia FM.

Στο ΧΥΤΗΡΙΟ ο Αρτέμης συνοδεία των ΡΥΘΜΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ (Junior SP. & Flipside) στα Decks αλλά και με ζωντανά τύμπανα (Δημήτρης Ζαφειρόπουλος), θα ερμηνεύσει ζωντανά το νέο Album, καθώς και συνθέσεις από ολόκληρη την δισκογραφική του πορεία (συνολικά 30 τραγούδια) ως Terror X Crew - Aρτέμης / Eυθύμης - Αρτέμης, σ΄ένα πρόγραμμα μιάμισης και πλέον ώρας επί σκηνής, με πολλές διαφορετικές εκδοχές και επανεκτελέσεις, πλαισιωμένος από τα φωνητικά της Sugahspank και της Εβίτας Μπενετάτου, αλλά και από τα Scratches του DJ Ever B.

Μία αντίστοιχη ζωντανή παρουσίαση του άλμπουμ, θα κάνει ο Αρτέμης στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή, 16 Μαΐου στη σκηνή του Block 33 (26ης Οκτωβρίου 33).

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα