Να στήσει κρητικό γλέντι με Κουμπάν

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στις 21:30-Novasports 3, την Λοκομοτίβ Κούμπαν στο Ηράκλειο της Κρήτης με στόχο τη νίκη και την καλή απόδοση.

Οι «πράσινοι» απόψε το βράδυ υποδέχονται ως τυπικά γηπεδούχοι την Λοκομοτίβ Κούμπαν στο κλειστό «Δύο Αοράκια» στην Κρήτη και θέλουν να προσθέσουν

μία ακόμα νίκη στο ενεργητικό τους και την τρίτη συνεχόμενη της ομάδας στην Ευρωλίγκα.

Μεγάλο «όπλο» του Παναθηναϊκού και αυτήν την φορά θα είναι ο κόσμος της ομάδας, καθώς οι φίλοι του «τριφυλλιού» αναμένεται να κατακλείσουν κάθε γωνιά του κλειστού και να φτάσουν στο Ηράκλειο από όλες τις γωνιές της Κρήτης, δημιουργώντας μια εκπληκτική ατμόσφαιρα, ανάλογη με εκείνης της Κύπρου.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης για μία ακόμα φορά έχει να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα αφού και σήμερα θα μάθει για το αν θα έχει στην διάθεσή του τον Ραμέλ Κάρι ο οποίος τις τελευταίες ημέρες ήταν κλινήρης στο νοσοκομείο με πυρετό και συμπτώματα γαστρεντερίτιδας και δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στην Κρήτη με την υπόλοιπη αποστολή.

Ο Μάικ Μπράμος που έχει «χτυπηθεί» από μια ίωση, χθες πήρε μέρος κανονικά στην προπόνηση και όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται κανονικά στην διάθεση του Πεδουλάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα