Η Χειροτέχνικα 2014 ξεκινάει από τη Θεσσαλονίκη 11 και 12 Οκτωβρίου.

Η έκθεση Χειροτέχνικα είναι η μεγαλύτερη γιορτή ειδών χειροτεχνίας και DIY στην Ελλάδα. Είναι μια 3ήμερη ή 2ήμερη έκθεση, με συμβολική είσοδο 1 ευρώ, που διοργανώνεται από το Ftiaxto.gr.
Η Χειροτέχνικα 2014 θα διεξαχθεί φέτος για πρώτη φορά και στη Θεσσαλονίκη, 11 & 12 Οκτωβρίου στο
Περίπτερο 8 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.
Η Χειροτέχνικα είναι ανοιχτή στο κοινό και μπορούν να την επισκεφτούν ιδιώτες και επαγγελματίες του χώρου της χειροτεχνίας.
Κατά τη διάρκεια της Χειροτέχνικα στη Θεσσαλονίκη οι λάτρεις της χειροτεχνίας και του DIY έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα τα νέα του χώρου, αλλά και να προμηθευτούν επιτόπου τα απαραίτητα για τη δική τους αγαπημένη ενασχόληση και να πάρουν ιδέες για χειροποίητα δώρα και στολίδια, εγκαίρως και για τις γιορτές των Χριστουγέννων!
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιούνται και δωρεάν παρουσιάσεις για το κοινό, καθώς και σεμινάρια και work­shops από τους εκθέτες και τους χορηγούς!
Οι εκθέτες που συμμετέχουν με τα εκθέματά τους στη Χειροτέχνικα είναι:
Επαγγελματίες προμηθευτές υλικών και εργαλείων (εισαγωγείς, καταστήματα κτλ.)
Καλλιτεχνικά Εργαστήρια (που διοργανώνουν σεμινάρια χειροτεχνίας για ενήλικες και παιδιά)
Επαγγελματικές σχολές (μόδας, κοπτικής/ραπτικής κτλ.)
Εκδοτικοί οίκοι (που εκδίδουν βιβλία χειροτεχνίας) κ.α.
Για πρώτη χρονιά η “Χειροτέχνικα 2014 θα συμπεριλαμβάνει και εκθέτες από τον χώρο του DIY (κατασκευές– κήπος– μαστορέματα) και θα απευθύνεται και πιο οργανωμένα σε όσους ενδιαφέρονται για χονδρική.
Στην Χειροτέχνικα μπορείς να βρείς συγκεντρωμένους σε έναν χώρο τους σημαντικότερους προμηθευτές υλικών και εργαλείων χειροτεχνίας και DIY στην Ελλάδα, τους χώρους που διοργανώνουν σεμινάρια, τους εκδοτικούς οίκους που εκδίδουν βιβλία σχετικά με το χειροποίητο αντιπροσώπους μεγάλων εταιριών κτλ.
Εκτός από την δυνατότητα να ενημερωθείς για όλα τα νεότερα του χώρου, να αγοράσεις επιτόπου όσα σου χρειάζονται, να εγγραφείς σε σεμινάρια που σε ενδιαφέρουν και να δεις όλα όσα έχουν να σου προσφέρουν οι επαγγελματίες του χώρου, μπορείς και να παρακολουθήσεις εντελώς δωρεάν παρουσιάσεις όσων συμμετέχουν, αλλά και να δηλώσεις συμμετοχή σε work­shop που θα διεξάγονται τις ημέρες και ώρες της έκθεσης μέσα στον χώρο της Χειροτέχνικα.
Μπορείς να δεις τι έγινε στην περσινή έκθεση “3η Χειροτέχνικα” της Αθήνας για να πάρεις μια ιδέα!
See more at: http://www.xeirotexnika.gr/%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE...
Επίσης μπορείς να επισκεφθείς το www.ftiaxto.gr και να ενημερωθείς και για τους διαγωνισμούς και τα δώρα που μπορείς να κερδίσεις.
http://www.ftiaxto.gr/%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-events/%CE%B...
Η Χειροτέχνικα 2014 Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014 στον Α’ όροφο του Περιπτέρου 8 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης από τις 10.00 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ και τις 2 ημέρες διεξαγωγής της. - See more at: http://www.xeirotexnika.gr/%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE...
Keywords
Τυχαία Θέματα