«Η ΑΕΚ δεν παρατάει την υπόθεση Ψωμιάδη»

Ο Χάρης Οικονομόπουλος υποστήριξε πως όποια κι αν είναι η τύχη της ΠΑΕ ΑΕΚ, δεν πρόκειται να κάνει πίσω στην υπόθεση με τον Μάκη Ψωμιάδη και θα συνεχίσει τη δικαστική μάχη για την δικαίωσή της.

Ο γνωστός νομικός μίλησε στην εφημερίδα «Ωρα των Σπορ» και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει η Ένωση να δικαιωθεί, αλλά και για το τι θα συμβεί αν η ΠΑΕ μπει σε καθεστώς εκκαθάρισης.

«Ό,τι
και να γίνει, όποια κι αν είναι η τύχη της ΠΑΕ, η ΑΕΚ θα συνεχίσει να "μάχεται" για την δικαίωσή της», είπε αρχικά ο γνωστός δικηγόρος και πρόσθεσε: «Έχουμε δημιουργήσει ένα πλαίσιο, πάμπολες δικλείδες ασφαλείας, που στην ουσία καθιστά αδύνατη την εμφάνιση κάποιου νομικού κενού που να θέτει την ΑΕΚ εκτός μάχης από αυτή τη δικαστική διαμάχη. Ακόμα κι αν η ΠΑΕ τεθεί υπό καθεστώς πτώχευσης και εκκαθάρισης, τα μέτρα που έχουν ληφθεί καθιστούν αδύνατη την απόσυρση από την υπόθεση».

Για το εργολαβικό συμφωνητικό που έχει με την ΠΑΕ, σχολίασε: «Θα σας παραπέμψω στο εργολαβικό συμφωνητικό που έχει συνταχθεί και υπογραφεί από την εποχή προεδρίας Νικολαΐδη. Οι όροι του συγκεκριμένου συμφωνητικού είναι ξεκάθαροι και δεσμευτικοί και για τις δύο πλευρές. Παράλληλα, έχει γίνει συγκεκριμένη παρέμβαση στην διαμόρφωση του καταστατικού της ΠΑΕ. Είναι σαφές πως για οποιαδήποτε μεταβολή στην στάση της ΑΕΚ απέναντι στις απαιτήσεις Ψωμιάδη θα πρέπει να υπάρξει αυξημένη πλειοψηφία σε μια Γενική Συνέλευση των μετοχών».
Keywords
Τυχαία Θέματα