Αντιδράσεις για τη συνέντευξη

Σάλο, ακόμη και εντός της κυβέρνησης, προκάλεσε η νέα δήλωση του Πάνου Καμμένου, αυτή τη φορά στους Times του Λονδίνου, ότι εάν Βερολίνο και Βρυξέλλες συνεχίσουν το bullying κατά της Ελλάδας, η Ευρώπη θα γεμίσει τζιχαντιστές. «Την ώρα που ο κ. Τσίπρας και το οικονομικό επιτελείο διαπραγματεύονται σκληρά με τους δανειστές, οι απειλές περί τζιχαντιστών δεν βοηθούν καθόλου», έγραψε στο twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Για "δυσφήμιση της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο» έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, κατηγορώντας τον Υπουργό Εθνικής Αμυνας ότι εκθέτει τη χώρα μας. Να αναλάβει πρωτοβουλία ο Αλέξης Τσίπρας και να σταματήσει «όλους αυτούς που παίζουν στα υπουργεία, όπως θα έπαιζαν με το τρενάκι τους», καλεί τον Πρωθυπουργό το Ποτάμι.

«Ανεύθυνες και επικίνδυνες» χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του κ. Καμμένου το ΠΑΣΟΚ και αναρωτιέται: «Πόσο ακριβά πρέπει να πληρώσει η χώρα τον εθνικό λαϊκισμό και τη φθηνή δημαγωγία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ;».

Keywords