ΠΑΟΚ: Ξεπέρασαν τις 450 οι ανανεώσεις των διαρκείας

Η Τούμπα θα ανοίξει την επόμενη σεζόν και οι φίλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να ανανεώνουν τα εισιτήρια διαρκείας που είχαν κλείσει τη σεζόν 2019-20. Τη Δευτέρα (26/7) την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του ανανεώθηκαν 456 κάρτες διαρκείας που όπως ανακοίνωσε η ασπρόμαυρη ΠΑΕ θα δίνουν το δικαίωμα στους κατόχους του να παρακολουθούν και όλους τους εντός έδρας αγώνα και του ΠΑΟΚ

Β':

ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι όσοι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της σεζόν 2019-20, ανανεώσουν το εισιτήριό τους, θα μπορούν να παρακολουθήσουν και όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ Β'.

Επιπλέον μετά τη λήξη των ανανεώσεων, όσοι προέβησαν σε αυτή θα λάβουν εκπτωτικό voucher 20% για την επόμενη αγορά προϊόντων της ομάδας από τα PAOK FC Official Stores.

Τέλος, διευκρινίζεται πως από την Τετάρτη 28.7 στις 09:00 και για κάθε μέρα (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) από 09:00-17:00, αγορά εισιτηρίων διαρκείας θα πραγματοποιείται και στην Τούμπα.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το νόμο η αγορά/παραλαβή εισιτηρίου διαρκείας γίνεται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά του COVID 19, με τήρηση αποστάσεων, κανόνων υγιεινής και υποχρεωτική χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους" αναφέρει η διευκρινιστική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ .

Keywords
Τυχαία Θέματα