ΠΑΟΚ: Με Τισουνταλί και 200 φιλάθλους στην Τούμπα η Γάνδη

09:05 9/3/2022 - Πηγή: Sport 24

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για τον αγώνα με τη Γάνδη (10/3, 19:45, COSMOTE SPORT 2 HD και Live από το SPORT24), χωρίς άλλα προβλήματα πέρα από την μακροχρόνια απουσία του Νέλσον Ολιβέιρα.

Οι Βέλγοι ταξιδεύουν την Τετάρτη (9/3) για τη Θεσσαλονίκη και όπως λένε οι πληροφορίες στην αποστολή τους θα συμμετέχει ο Ταρίκ Τισουνταλί, ο πρώτος σκόρερ της Γάνδης, που αντιμετωπίζει πρόβλημα μετά από ένα χτύπημα που δέχθηκε στο γόνατο στο παιχνίδι κυπέλλου με την Μπριζ.

Ο Μαροκινός παραμένει αμφίβολος για τον αυριανό πρώτο αγώνα στη φάση των 16 του Conference League και η συμμετοχής του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Η Γάνδη σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, θα έχει στο πλευρό της 200 περίπου φιλάθλους της που θα κάνουν το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη για να βρεθούν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Keywords