Κόντε σε Λαουτάρο: "Να σέβεσαι, μην κάνεις το... φαινόμενο"

Η νέα πρωταθλήτρια Ιταλίας εδώ και δύο αγωνιστικές, Ίντερ, επιβλήθηκε 3-1 στο ρελαντί της Ρόμα το βράδυ της Τετάρτης (12/5) και συνέχισε το εντυπωσιακό νικηφόρο σερί της στο "Τζουζέπε Μεάτσα" μετρώντας πλέον 15 διαδοχικές εντός έδρας επιτυχίες σε επίπεδο Serie A (τελευταία της απώλεια στις 31 Οκτωβρίου, 2-2 με την Πάρμα).

Παρά το γεγονός ωστόσο της όμορφης βραδιάς σε αγωνιστικό επίπεδο οι νερατζούρι δεν απέφυγαν την ένταση και τις γκρίνιες, που ήρθαν

λίγο πριν το φινάλε με πρωταγωνιστική τον Λαουτάρο Μαρτίνες. Συγκεκριμένα στο 77ο λεπτό, με τον Αργεντινό στράικερ να γίνεται αλλαγή από τον νεαρό φορ Αντρέα Πιναμόντι και να εκνευρίζεται έντονα, ελέω του γεγονότος πως και ο ίδιος είχε περάσει αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στο 35' αντικαθιστώντας τον τραυματία Αλέξις Σάντσες.

Δεν περιορίστηκε στη μουρμούρα αλλά θέλησε να διοχευτεύσει την ενέργειά του πάνω σε ένα μπουκάλι που το κλώτσησε μακριά, κατευθυνόμενος προς τον πάγκο, με τον Αντόνιο Κόντε να φροντίζει πάντως άμεσα να δείξει στον ποδοσφαιριστή ότι υπάρχουν κανόνες και ότι εκείνος είναι το απόλυτο αφεντικό μέσα στην ομάδα.

"Θα πρέπει να δείχνεις σεβασμό αντί να κάνεις το φαινόμενο", φώναξε ο Ιταλός τεχνικός στον Αργεντινό στράικερ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset" για τη σύγκρουση των δύο ανδρών στο πλαίσιο του αγώνα πρωταθλήματος με την Ρόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Serie A: Η Μίλαν διέσυρε 7-0 την Τορίνο, νίκες για Ίντερ, Αταλάντα, Γιουβέντους και Λάτσιο

Photo Credits: @ 2021 Luca Bruno/Associated Press

Keywords
Τυχαία Θέματα