Καμπανάκι από Αρτέτα: "Αν το κάνουμε αυτά τα λάθη στην Ευρώπη, θα μείνουμε εκτός"

Η Άρσεναλ έκανε ανατροπή και νίκησε 2-1 την Τότεναμ στο λονδρέζικο ντέρμπι και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, έχοντας νικήσει 3-1 στον πρώτο αγώνα στο Φάληρο. Ο Ισπανός προπονητής επισήμανε ορισμένα λάθη των παικτών του, τα οποία αν τα επαναλάβουν στην Ευρώπη, ίσως αποβούν μοιραία για την ομάδα του.

"Ο τρόπος με τον οποίο διαχειριστήκαμε το παιχνίδι τα τελευταία δέκα λεπτά με έναν επιπλέον παίκτη στο γήπεδο ήταν πραγματικά κακός. Είχαμε μεγάλο πρόβλημα και

ίσως θα έπρεπε να δεχθούμε ένα γκολ. Είναι λοιπόν κάτι που πρέπει να βελτιωθεί και στην Ευρώπη αν το κάνουμε αυτό, είμαστε έξω", είπε ο Αρτέτα και συνέχισε:

"Ήμασταν η καλύτερη ομάδα, ήμασταν πραγματικά κυρίαρχοι, πραγματικά σίγουροι για μεγάλες περιόδους, εκτός από τα τελευταία δέκα λεπτά, νομίζω ότι ήμασταν εξαιρετικοί".

"Γενικά είμαι πραγματικά ευχαριστημένος. Είμαι τόσο περήφανος για τους παίκτες, τον τρόπο που έπαιξαν, το πνεύμα που δείχνουν και την ενέργεια που νιώθω όταν παίζουν. Είναι κρίμα που δεν είχαμε τους φιλάθλους μας, αλλά ελπίζουμε ότι μπόρεσαν να το απολαύσουν στο σπίτι τους".

@ 2021 Peter Powell/Associated Press

Keywords
Τυχαία Θέματα