Από τον Πειραιά στο Σαν Φρανσίσκο ένα Under Armour 3X3 Basketball Tournament δρόμος

Τέσσερις ομάδες. Δύο που προέκυψαν από τον προκριματικό γύρο της Θεσσαλονίκης, δηλαδή οι “Sicarios” και οι “Power Puff Girls” και άλλες δύο που πήραν τα εισιτήριά τους από την προκριματική φάση που έλαβε χώρα στην Αθήνα,δηλαδή οι “Hookan24” και “Το Σπιτικόν” συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (3/11) σε ουδέτερο έδαφος, έξω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά,

προκειμένου να μονομαχήσουν στο Final Four του Under Armour 3X3 Basketball Tournament, με φόντο το κορυφαίο δώρο που έχει δοθεί ποτέ σε αντίστοιχη διοργάνωση.

Ποιο ήταν αυτό το έπαθλο; Ένα ταξίδι στο μακρινό Σαν Φρανσίσκο και η παρακολούθηση ενός αγώνα των Golden State Warriors του Brand Ambassador και τέσσερις φορές πρωταθλητή του NBA, Stephen Curry! Ένα όνειρο ζωής για όλους τους λάτρεις της πορτοκαλί θεάς.

Το κίνητρο ήταν υψηλό και ως εκ τούτου το θέαμα δεν απογοήτευσε, με τους “Το Σπιτικόν” να είναι τελικά η ομάδα που κέρδισε -επάξια- το συναρπαστικό δώρο που έχει προετοιμάσει η Under Armour. Κερδισμένα θα βγουν, όμως, από τη διοργάνωση και όλα τα ζωάκια που βρίσκονται υπό την αιγίδα του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Dog’s Voice, αφού εκεί θα διατεθούν τα έσοδα από συμμετοχές των 64 συνολικά ομάδων που έλαβαν μέρος στο Under Armour 3X3 Basketball Tournament σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Από την πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου του Πειραιά και το Final Four του τουρνουά δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν οι αθλητές που ανήκουν στην οικογένεια της Under Armour, όπως ο πρωταθλητής των κρίκων, Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος θα συμμετάσχει για τέταρτη φορά στην καριέρα του σε Ολυμπιακούς Αγώνες το προσεχές καλοκαίρι, η σύζυγός του και πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής, Βασιλική Μιλλούση, αλλά και η κορυφαία αθλήτρια της πάλης, Μαρία Περβολαράκη, η οποία στοχεύει επίσης στην πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Μαζί τους ήταν ακόμα οι Γρηγόρης Σουβατζόγλου (τριαθλητής), Κορίνα Πολίτη (δρομέας), Γιάννης Νυφαντόπουλος (δρομέας), Ένη Αργυρού (fitness trainer), Ιωάννα Λαουμτζή (fitness trainer), Ίριδα Χαμπαίου (fitness trainer), Δημήτρης Σελούλης (trainer/τριαθλητής), Junior Rush (τριαθλητής/DJ) και Μυρτώ Καλογεροπούλου (fitness trainer/δρομέας).

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πειραιά, Σαν Φρανσίσκο, Under Armour 3X3 Basketball Tournament,peiraia, san fransisko, Under Armour 3X3 Basketball Tournament