Roland Garros: Πιστός στο ραντεβού του ο Τζόκοβιτς

19:59 3/6/2021 - Πηγή: Sport 24

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς προκρίθηκε για 15η συνεχόμενη φορά σε 3ο γύρο Grand Slam διοργάνωσης, αφήνοντας εκτός τον Ουρουγουανό, Πάμπλο Κουέβας, μετά από μάχη που διήρκεσε δυο ώρες και οκτώ λεπτά.

Ο Σέρβος πρωταθλητής, συνάντησε προβλήματα μόνο στο 3ο set του αγώνα και με εμφατικό τρόπο, προκρίθηκε στους “32” καλύτερους του φετινού Roland Garros.

Μετά την straight sets

νίκη του επί του Τένις Σάντγκρεν στην πρεμιέρα, ο Νο1 τενίστας του κόσμου επικράτησε με 6-3, 6-2, 6-4 του Νο92 της παγκόσμιας κατάταξης και στον 3ο γύρο θα συναντήσει τον Λιθουανό, Ρικάρντας Μπεράνκις.

Ο Μπεράνκις από την πλευρά του, μετά τον Ούγκο Ουμπέρ, απέκλεισε και τον Αυστραλό, Τζέιμς Ντάκγουορθ με 7-5, 2-6, 7-6(4), 6-0.

Όσον αφορά στο δεύτερο ματς του Νόλε στο Παρίσι για φέτος, ο Σέρβος ήταν αποτελεσματικός στις κρίσιμες στιγμές και μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Κουέβας, χωρίς απώλειες, παρά το γεγονός ότι στο 3ο set, έγινε πραγματική μάχη.

Ο Τζόκοβιτς ευτύχησε να σώσει 8/9 break points του αντιπάλου του και σε συνδυασμό με το εξαιρετικό 5/8 που μέτρησε ο ίδιος, έφερε σε πέρας τη δοκιμασία, με συνοπτικές διαδικασίες.

Με 65/94 κερδισμένους πόντους πίσω από το σερβίς του ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Νο1 τενίστας στον κόσμο, που κέρδισε και 33/74 στο σερβίς του Κουέβας, για να πάρει τη straight sets νίκη.

Ο Νόλε τελείωσε τον αγώνα με 32 winners και 22 αβίαστα λάθη, σε σχέση με τους 31 winners και τα 26 αβίαστα λάθη, του Κουέβας.

Αυτήν, ήταν η 6η συνεχόμενη νίκη του 34χρονου Σέρβου στη χωμάτινη επιφάνεια, μετά τον τίτλο που κατέκτησε στο Βελιγράδι την προηγούμενη εβδομάδα. Οι εμφανίσεις του μέχρι στιγμής στο Παρίσι πάντως, είναι κατά πολύ καλύτερες με αυτές που έκανε στο Serbia Open 2.

Πηγή: tennis24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα