RMC: "Η Μίλαν έκλεισε τον Μενιάν για αντί-Ντοναρούμα"

15:38 6/5/2021 - Πηγή: Sport 24

Μίλαν και Γιουβέντους ετοιμάζονται για το μεταξύ τους ντέρμπι που ενδέχεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσπάθειά τους για έξοδο στο νέο Champions League μέσω της εισόδου στην πρώτη 4άδα και την ίδια ώρα τα ιταλικά ΜΜΕ έχουν συνδέσει το συγκεκριμένο ματς με το μέλλον δύο παικτών.

Από τη μία πλευρά ο κίπερ των ροσονέρι Τζανλουίτζι Ντοναρούμα

και από την άλλη ο φορ των μπιανκονέρι, Κριστιάνο Ρονάλντο, με τα ρεπορτάζ να θέλουν τους δύο παίκτες δύσκολα να μένουν στις ομάδες τους σε περίτπωση που δεν επιτευχθεί ο στόχος της συμμετοχής στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Πάντως, με τον Ντοναρούμα να διανύει τους τελευταίους μήνες στο υπάρχον συμβόλαιό του με τους κόκκινους διαβόλους και ν να μην έχει ακόμα αποφασίσει για το μέλλον, φαίνεται πως η Μίλαν πήρε την απόφαση να κινηθεί και να έχει έτοιμο το Plan B.

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της γαλλικής ιστοσελίδας "RMC", οι διοικούντες τον μιλανέζικο σύλλογο ήρθαν σε συμφωνία με τον Μάικ Μενιάν για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας έναν τι 15 εκατομμυρίων ευρώ, με τον βασικό κίπερ της Μίλαν να δέχεται μεν να μετακομίσει στους ροσονέρι αλλά τη συμφωνία να παραμένει στο τραπέζι μόνο σε περίπτωση αποχώρησης του Ντοναρούμα από το "Σαν Σίρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Ραϊόλα απειλεί τη Μίλαν για Ντοναρούμα

Μίλαν: Ο Ντοναρούμα βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση

Μίλαν: Τα χαμόγελα του Ντοναρούμα μετά την τριάρα από την Λάτσιο έφεραν την οργή των οπαδών

Photo Credits: @ 2020 Daniel Cole/Associated Press

Keywords
Τυχαία Θέματα