Ξεσπά στο MEGA ο πατέρας της Τοπαλούδη: Ανεχτήκαμε τους θεατρινισμούς, όμως όχι και τα ψέματα

19:13 7/5/2020 - Πηγή: In.gr

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω και εσάς προσωπικά και όλους τους συναδέλφους σας, το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, για όλη τη συμπαράσταση» είπε στο MEGA ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, με αφορμή την επανέναρξη της δίκης για τη δολοφονία της κόρης του.

«Οι δικαστές που εφαρμόζουν τους νόμους, δεν φτιάχνουν νόμους, επιβάλλουν τον Ποινικό Κώδικα που φτιάχνουν αυτοί που είναι στη Βουλή. Σε αυτούς που είναι στη Βουλή,

δεν θέλω να τους ευχηθώ να χάσουν έτσι αποτρόπαια το παιδί τους, αλλά επιτέλους, να ταρακουνηθούν, τα ισόβια πρέπει να είναι ισόβια. Είναι κρίμα όχι μόνο για τους γονείς, αλλά και για τα παιδιά μας. Η κοινωνία μας πρέπει να γίνει ασφαλέστερη, αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουν αυτοί που νομοθετούν» ξέσπασε ο κ. Τοπαλούδης.

«Τα σίγουρα είναι τα εξής: Το κορίτσι μας πήγε να βγει ένα ραντεβού και θα πήγαινε για φαγητό. Το δεύτερο είναι αυτό που είπε ο ιατροδικαστής, ότι το μαχαίρωναν στο λαιμό, το στραγγάλιζαν ενώ ήταν ζωντανό, για να το βιάσουν. Το τρίτο είναι ότι δεν υπήρχαν εκδορές στο σώμα της. Άρα δεν πετάχτηκε ενώ ήταν ζωντανή στα βράχια. Την έπιασαν και οι δύο, και την κατέβασαν από τα σκαλοπάτια, γιατί κανένας δεν έχει υπερφυσικές δυνάμεις να κατεβάσει μόνος του ένα σώμα 80 κιλών που πολλαπλασιάζεται το βάρος του όταν είναι αναίσθητο. Να μην μας κοροϊδεύουν κάποιοι», πρόσθεσε ο ίδιος συγκλονίζοντας με την περιγραφή του.

«Όλα αυτά τα γνωρίζαμε, και όλες τις λεπτομέρειες. Είχαμε από την πρώτη στιγμή μάθει τι ακριβώς έγινε. Ανεχτήκαμε τους θεατρινισμούς και τις κοροϊδίες κάποιων, αλλά δεν μπορούμε να ανεχτούμε και τα ψέματα», ξεκαθάρισε ο κ. Τοπαλούδης.

Τέλος, αναφορικά με την είδηση που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες, ότι ένας εκ των κατηγορουμένων μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει νοσήσει από κοροναϊό, (σ.σ τελικά το τεστ βγήκε αρνητικό) ο κ. Τοπαλούδης τόνισε ότι «μέσα στην αίθουσα, αυτές τις ημέρες που ξεκίνησε εκ νέου η διαδικασία, τηρούνταν αυστηρότατα οι αποστάσεις ασφαλείας».

Keywords
Τυχαία Θέματα