Βίντεο από τη στιγμή των αναταράξεων μέσα στο αεροπλάνο του Ουίλιαμ και της Κέιτ

12:31 18/10/2019 - Πηγή: In.gr

Επεισοδιακή ήταν η εσωτερική πτήση του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στο Πακιστάν όταν το αεροπλάνου τους έπεσε σε σφοδρή καταιγίδα και δεν κατάφερε να προσγειωθεί δύο φορές.

Το πριγκιπικό ζεύγος της Βρετανίας έμεινε στον αέρα λόγω των αναταράξεων για δύο ώρες, ενώ η πτήση υπό κανονικές συνθήκες ήταν διάρκειας μισής ώρας.

Μάλιστα, φωτορεπόρτερ του Reuters, που επέβαινε στο RAF

Voyager, περιέγραψε την πτήση ως μία από τις πλέον ταραχώδεις που έχει ποτέ βιώσει στα 25 χρόνια που ταξιδεύει αεροπορικώς.

Το αεροσκάφος τους αναγκάστηκε να ματαιώσει τη διαδικασία προσγείωσης στις πακιστανικές πόλεις Ραουαλπίντι και Ισλαμαμπάντ και τελικά επέστρεψε στην πόλη της Λαχώρης, από όπου είχε απογειωθεί αρχικά.

Μετά την επεισοδιακή πτήση, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δήλωσε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του Κέιτ ήταν καλά στην υγεία τους, ενώ αστειεύτηκε ότι οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι ήταν μαζί τους και «κάλυπταν» το ταξίδι τους, φαίνονταν λίγο «ταρακουνημένοι».

This footage shows Prince William and Kate's plane shaking and bouncing around after getting caught up in a thunderstorm over Pakistan.

The plane was in the air for more than two hours for a 25-minute journey due to the bad weather.

Read more here: https://t.co/D9WqlNtio7 pic.twitter.com/P0vKNCjphm

Sky News (@SkyNews) October 18, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα