Βίκυ Βολιώτη : Αποκαλύπτει άγνωστο παρασκήνιο από το «Λόγω Τιμής»

11:51 29/10/2020 - Πηγή: In.gr

Η Βίκυ Βολιώτη ταξιδεύει 24 χρόνια πίσω στο χρόνο και στην εμβληματική σειρά του MEGA και της Μιρέλλας Παπαοικονόμου «Λόγω Τιμής».

Η αγαπημένη ηθοποιός μιλώντας στην «MEGAλη Σουίτα» της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» λέει ότι το «Λόγω Τιμής» «είναι ένας ολόκληρος κόσμος που σηματοδοτεί για μένα πολύ ευτυχία και αγωνία, γιατί εκείνη την περίοδο είχα αρκετά δύσκολες προσωπικές στιγμές. Στο σύνολό του όμως όταν το αναλογίζομαι, ήταν μια πολύ ωραία εποχή».

Για το ρόλο της Ηρούς που ενσάρκωσε, νιώθει πολύ μεγάλη συμπάθεια

και πολύ μεγάλη αγάπη, ενώ εξομολογείται ότι της έκανε μεγάλη εντύπωση εκείνη την εποχή που πολλοί αντιπαθούσαν το ρόλο της Ηρούς διότι θεωρούσαν ότι φερόταν άσχημα στον Άλκη Κούρκουλο.

Η Βίκυ Βολιώτη μοιράστηκε επίσης στιγμές από τα γυρίσματα της σειράς και την τελευταία σκηνή στο Καρναβάλι της Πάτρας που ήταν σχεδόν κλειστοφοβικά.

Όσο για την σκηνή με το χαστούκι από τον Άλκη Κούρκουλο, αποκαλύπτει ότι το χαστούκι ήταν αληθινό. «Ο καημένος ο Άλκης μου έλεγε από το πρωϊ στο γύρισμα ότι προβληματιζόταν για το χαστούκι φοβούμενος ότι έχει βαρύ χέρι». Την ώρα της σκηνής η ίδια εξεπλάγη, καθώς ήταν τέτοια η ένταση του χαστουκιού που έπαθε αιμάτωμα στο μάτι.

Όσο για το πώς διαχειρίστηκε προσωπικά την επιτυχία της σειράς, είπε ότι «η επιτυχία μοιράστηκε σε επτά κομμάτια και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην πέσει το βάρος της διασημότητας σε ένα μόνο άτομο – σε αντίθεση με ό,τι είχε γίνει για παράδειγμα με την Μυρτώ Αλικάκη και την «Αναστασία».

Ενώ με αφορμή την περυσινή συνέχεια της σειράς, ανέφερε ότι υπήρξαν πολλά νέα παιδιά που είδαν τα παλιά επεισόδια.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα δήλωσε η Βίκυ Βολιώτη μιλώντας στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» :
Keywords
Τυχαία Θέματα