Βάσω Λασκαράκη: Η ειλικρινής ανάρτηση για το τέλος της σειράς «Το Σόι σου»

19:06 24/6/2019 - Πηγή: In.gr

Έπειτα από 5 χρόνια η επιτυχημένη σειρά του Alpha “Το Σόι σου” ρίχνει αυλαία.

View this post on Instagram

Σήμερα κ αύριο στις 21:00 τα δυο τελευταία επεισόδια @alphatv #tosoisou

A post shared by ⓋⒶⓈⒾⓁⒾⓀⒾ ⓁⒶⓈⓀⒶⓇⒶⓀⒾ (@vasolaskaraki) on Jun 23, 2019 at 11:43pm PDT

View this post on Instagram

——————-Doing what you like is freedom………liking what you do is happiness…—‐—————————— @vasolaskaraki

@vivian_kontomari #acting #family #lovemyjob

A post shared by Meletis ilias (@meletis_ilias) on Feb 28, 2019 at 8:29am PST

Η Βάσω Λασκαράκη είναι η πρωταγωνίστρια της σειράς και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις μαζί με ένα τρυφερό μήνυμα.

View this post on Instagram

Σημερα ειναι μια δυσκολη μερα! Σημερα τελειωσαμε τα γυρισματα του Σογιου μας…Ευχαριστω μεσα απο τη καρδια μου ολο αυτο το τρελο παρεακι για τα 5 υπεροχα χρονια!!! Για μενα ηταν ενα μεγαλο μαθημα ολο αυτο.307 επεισοδια οπου εγω και η κοπελα διπλα δεν λειψαμε απο κανενα!!! Σας αγαπω ολους και σας ευχαριστω για την υπεροχη εμπειρια που ζησαμε ολον αυτον τον καιρο!! @vasolaskaraki σε αγαπω και θα σε αγαπω για παντα!!!! Κι επειδη ειναι οπως ειπα μια δυσκολη μερα…εδω μια φωτογραφια σε ενα απο τα πιο δυσκολα γυρισματα που καναμε σε αυτη τη διαδρομη!!! #tosoisou #love #partnersincrime #lifegoeson

A post shared by Meletis ilias (@meletis_ilias) on Jun 21, 2019 at 11:59am PDT

Έτσι, δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram μαζί με τον συμπρωταγωνιστή, φίλο και κουμπάρο της, Μελέτη Ηλία.

«Tον Αύγουστο του 2014 γνώρισα αυτό το αγόρι… σήμερα 5 χρόνια μετά νιώθω σαν να τον ξέρω μια ζωή … όχι δεν φαντάστηκα την φιλία που θα γεννιόταν μεταξύ μας ούτε την τιμή που θα μου ζητούσε να γίνω η νονά του δεύτερου παιδιού του κ φυσικά δεν περίμενα ότι θα μου χαρίσει και μια σπουδαία φίλη, την γυναίκα του! Σε ευχαριστώ Μελετη Ηλία … για όλα!», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Καλέ πρωί πρωί κλαίω και έχω μουτζουρωθεί και πάω την Κοραλλένια και κατασκήνωση !!! Δεν έχω λόγια … μόνο αγκαλιά ,εκτίμηση ,θαυμασμό,σεβασμό ,ευχαριστώ και ευχή να είμαστε καλά να μοιραζόμαστε ….
Σας αγαπώ πολύ ….» απάντησε η γυναίκα του Μελέτη Ηλία στην ανάρτηση της φίλης της

Δείτε την ανάρτηση της:

View this post on Instagram

Τον Αύγουστο του 2014 γνώρισα αυτό το αγόρι… σήμερα 5 χρόνια μετά νιωθω σαν να τον ξέρω μια ζωή … όχι δεν φαντάστηκα την φιλία που θα γεννιόταν μεταξύ μας ούτε την τιμή που θα μου έκανε να μου ζητήσει να γίνω η νονά του δεύτερου παιδιού του κ φυσικά δεν περίμενα ότι θα μου χαρίσει και μια σπουδαία φίλη,την γυναίκα του! Σε ευχαριστώ Μελετη Ηλία … για όλα! @meletis_ilias @alphatv #tosoisou #lovemyjob #myfriendisbetterthanyours #5yearstogether #partnersincrime

A post shared by ⓋⒶⓈⒾⓁⒾⓀⒾ ⓁⒶⓈⓀⒶⓇⒶⓀⒾ (@vasolaskaraki) on Jun 21, 2019 at 11:06am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα