Τσιντώτας: «H φιλοσοφία του Καρντόσο είναι πρωτόγνωρη για Ελλάδα»

21:44 7/7/2019 - Πηγή: In.gr

Η ΑΕΚ νίκησε στο πρώτο της φιλικό 1-0 την Γκόρνικ με σκόρερ τον Μάρκο Λιβάγια. Μάλιστα, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις ο Δικέφαλος για τον τρόπο που θέλει να αγωνιστεί με τον Μιγκέλ Καρντόσο στον πάγκο της. Και ο Παναγιώτης Τσιντώτας με δηλώσεις του επιβεβαίωσε ότι όλο αυτό αρέσει αρκετά και στους νέους ποδοσφαιριστές.

«Η φιλοσοφία του νέου προπονητή είναι πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα. Σε αυτά δουλεύουμε καθημερινά και κάποια πράγματα βγάλαμε σήμερα» είπε αρχικά ο Ελληνας τερματοφύλακας της

ΑΕΚ.

Για τη συμμετοχή και του τερματοφύλακα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού σχολίασε: «Η συνεισφορά του τερματοφύλακα γίνεται ακόμα πιο εύκολη όταν γίνεται κίνηση από τα μπακ. Πρέπει να είμαστε κι εμείς συγκεντρωμένοι, τότε δεν θα υπάρχουν δυσκολίες».

Για τον νέο προπονητή τερματοφυλάκων είπε: «Είναι κοντά μας. Προσπαθεί κάθε ημέρα να μας διδάξει και να μας κάνει καλύτερους στο κομμάτι με τα πόδια. Όπως και ο Μιχαηλίδης. Προσπαθούσε πολύ. Πρέπει όλοι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή για να βγάλουμε όσα μας ζητάει».
Για τον Καρντόσο τόνισε: «Είναι ένας πειθαρχημένος προπονητής στο πλάνο του. Κι αυτό ζητάει: πειθαρχία. Είναι κοντά μας. Δουλεύει πολύ. Αν συνεχίσουμε με αυτούς τους ρυθμούς θα παρουσιάσουμε μία πάρα πολύ καλή εικόνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα