Τσέφεριν: «Ελπίζω το φθινόπωρο οι οπαδοί να επιστρέψουν στα γήπεδα»

21:45 21/5/2020 - Πηγή: In.gr

Την πεποίθησή του ότι το ποδόσφαιρο θα καταφέρει να ξεπεράσει την κρίση που δημιούργησε η ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού και θα ανακάμψει σύντομα εξέφρασε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο ισχυρός άνδρας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, είναι πιθανό από το Φθινόπωρο να επιτραπεί στους φιλάθλους η είσοδος στους άγωνιστικούς χώρους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η ανθρωπότητα έχει επιβιώσει από πολλούς πολέμους και πολλές επιδημίες και χωρίς αμφιβολία, επιβιώσαμε

και από τον κοροναϊό. Ελπίζω οι οπαδοί να επιστρέψουν το φθινόπωρο στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Η UEFA θα βγει νικήτρια από την κρίση. Εχουμε κάποιες απώλειες, όμως θα επανακάμψουμε σύντομα».

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Τσεφερίν είχε αναφερθεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και είχε εκφράσει τη σιγουριά του ότι θα ολοκληρωθούν κανονικά.

«Έτσι όπως είναι τα πράγματα τώρα είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να ολοκληρώσουμε την ευρωπαϊκή σεζόν και αυτό περιλαμβάνει και τις διοργανώσεις της UEFA. Νομίζω ότι η πλειοψηφία των πρωταθλημάτων θα τελειώσει τη σεζόν», είχε τονίσει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της UEFA.

Keywords
Τυχαία Θέματα