Τσακαλώτος : Για τα πλεονάσματα άνω του 4% που είχε συμφωνήσει η ΝΔ ο Μητσοτάκης τι λέει;

00:13 27/11/2019 - Πηγή: In.gr

Την οργή του πρώην υπουργού Οικονομικών προκάλεσε η αναφορά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα υψηλά πλεονάσματα που συμφώνησε ο ΣΥΡΙΖΑ με τους δανειστές, αποδίδοντας το γεγονός στη μειωμένη αξιοπιστία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, απαντώντας στο σχόλιο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera

για τα πλεονάσματα 3,5% που επιβλήθηκαν «λόγω της μειωμένης αξιοπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ», ο τομεάρχης Οικονομικών της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος είπε:

«Είναι ενδιαφέρον ότι ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί ότι τα πλεονάσματα του 3,5% επεβλήθησαν λόγω της μειωμένης αξιοπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ. Για τα πλεονάσματα του 4,2% και 4,5% που είχε συμφωνήσει η ΝΔ έχει να πει κάτι; Ή η αξιοπιστία αφορά τον κ. Μητσοτάκη προσωπικά και όχι το κόμμα του;».

Γιατί δεν αξιοποίησε το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ;

Συνεχίζοντας, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σημειώνει: «Όσο για την μείωση των στόχων το 2021 -κάτι το οποίο φυσικά θα ήταν θετικό- θα ήταν χρήσιμο ο πρωθυπουργός να βρει κάποια στιγμή τον χρόνο να μας εξηγήσει γιατί δεν αξιοποίησε το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για μείωση των στόχων από το 2020».

Keywords
Τυχαία Θέματα