Τραϊάνα Ανανία : Υπήρξε και συνέχεια στα μηνύματα με τον Παπαδόπουλο

15:59 22/2/2019 - Πηγή: In.gr

Μπορεί να έχουν περάσει μήνες από τη στιγμή που η Τραϊάνα Ανανία, τάραξε τα νερά της ελληνικής showbiz, αποφασίζοντας να δημοσιοποιήσει τα μηνύματα που της έστειλε ο ποδοσφαιριστής Κυριάκος Παπαδόπουλος, ωστόσο ή ίδια επανήλθε στο θέμα, δηλώνοντας μάλιστα πως υπήρξε και συνέχεια…

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show ήταν η Τραϊάνα Ανανία, όπως ήταν φυσικό απάντησε και για το θέμα που δημιουργήθηκε πριν λίγο καιρό με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Η Τραϊάνα Ανανία, μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου υπογράμμισε πως θίχτηκε, επειδή ο ποδοσφαιριστής την μπλόκαρε στο Instagram, με τον Αρναούτογλου να μένει άναυδος με αυτό που άκουγε.

«Κάποιοι δεν ξέρουν τη συνέχεια των μηνυμάτων αυτών γιατί δεν την έβγαλα. Υπήρξε συνέχεια σε αυτό το πράγμα. Το να ξυπνάω εγώ στις 2 το μεσημέρι να βλέπω ένα μήνυμα σαν με ξέρει αυτός και σαν να περνούσαμε το βράδυ ώρα μαζί, δεν το δέχομαι. Με ακολούθησε αυτός στο Instagram και τον ακολούθησα κι εγώ, και μου έστειλε μήνυμα. Υπήρξε συνέχεια στα μηνύματα… Αυτός με μπλόκαρε όταν εγώ του είπα ότι δεν γνωριζόμαστε.

Τα επίμαχα μηνύματα

Τον Δεκέμβριο, η γνωστή ηθοποιός είχε δημοσιοποιήσει τον διάλογο που είχε με τον διεθνή αμυντικό του Αμβούργου, ο οποίος ήταν ο εξής…

«Χειρίστηκα λάθος τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκα στα 14 μου»

Η Τραϊάνα Ανανία στη συνέντευξη της μίλησε και για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε όταν ήταν 14 ετών.

«Αντέδρασα πολύ λάθος εκείνο το διάστημα, οπότε η δική μου περίπτωση δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση. Δεν τον έβαλα φυλακή, δεν επέμεινα, δεν μίλησα, αυτό είναι το λάθος. Δεν ήταν συγγενικό μου πρόσωπο, ήταν από το μπαλέτο που πήγαινα, ένας άνθρωπος που δούλευε εκεί, υπάλληλος», είπε μεταξύ άλλων η Τραϊάνα Ανανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα