Τραγωδία στη Λαμία: Το «ευχαριστώ» της οικογένειας του 15χρονου

11:29 11/8/2019 - Πηγή: In.gr

Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Λαμίας έχει προκαλέσει ο θάνατος του 15χρονου Μάριου, πριν από λίγες ημέρες σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο 15χρονος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και έχασε την ζωή του στις παρυφές του Καραβόμυλου, την ώρα που έκανε ποδήλατο.

Χθες, σε κλίμα οδύνης, πραγματοποιήθηκε η κηδεία του στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου. Όλη η Λαμία βρέθηκε εκεί για να πει το τελευταίο αντίο στον Μάριο και να συλλυπηθεί

την οικογένειά του.

Η οικογένεια του άτυχου 15χρονου, θέλησε να ευχαριστήσει όσους της συμπαραστάθηκαν στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνά, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

«Η οικογένεια Λέτσου ευχαριστεί όλους όσους της συμπαραστάθηκαν στην απώλεια του αδικοχαμένου τους άγγελου Μάριου. Σωτήρης-Όλγα-Πέτρος και η γιαγιά του, Μαίρη Λέτσου».

Το χρονικό της τραγωδίας που συντάραξε τη Λαμία

Το τραγικό συμβάν συνέβη λίγο πριν τις 10:00 το βράδυ της Πέμπτης, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος έπεσε πάνω σε παρέα παιδιών με ποδήλατα, τραυματίζοντας σοβαρότατα τον 14χρονο, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα κατέληξε στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Η παρέα των παιδιών, σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν γύρω στα πέντε ποδήλατα, τα οποία είχαν φώτα μπρος και πίσω, και κινούνταν στο δρόμο Αχινού – Καραβόμυλου μέσα στο χωριό.

Ο 44χρονος οδηγός φέρεται να είδε τα παιδιά την τελευταία στιγμή, είχε όμως μεγάλη ταχύτητα. Έκανε ελιγμό για να αποφύγει το πρώτο ποδήλατο, όμως έχασε τον έλεγχο και έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο δεύτερο ποδήλατο, ενώ χτύπησε και το τρίτο. Το παιδί παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες αρχικά του πατέρα του και στη συνέχεια των γιατρών στο νοσοκομείο της Λαμίας, κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα