Τώρα μπορείς και εσύ να παίξεις online το «Director’s Chair» του Σπίλμπεργκ

12:06 15/8/2020 - Πηγή: In.gr

Ανακαλύφθηκε ξανά ένα χαμένο βιντεοπαιχνίδι με πρωταγωνιστές τους Κουέντιν Ταραντίνο και Τζένιφερ Άνιστον.

Το Steven Spielberg’s Director’s Chair κυκλοφόρησε το 1996 ως παιχνίδι προσομοίωσης σε CD-ROM που επινοήθηκε από τις Knowledge Adventure και DreamWorks Interactive. Επέτρεπε στους παίκτες να δημιουργήσουν τη δική τους ταινία χρησιμοποιώντας διαθέσιμα βίντεο, ενώ ο σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ προσέφερε χρήσιμες συμβουλές για τη δημιουργία κινηματογραφικών έργων.

lang="en">New(ish) Release
Steven Spielberg’s Director’s Choices

An interactive movie made with bootlegged footage from a terrible ’90s CD-ROM.

Starring Quentin Tarantino, Jennifer Aniston, Penn and Teller.https://t.co/Q0453nXD2O pic.twitter.com/pVYROFpaMO

— Paolo Pedercini (@molleindustria) August 8, 2020

Το κινηματογραφικό υλικό που ήταν διαθέσιμο προς επεξεργασία είχε γυριστεί ειδικά για το παιχνίδι και παρουσιάζει τον Ταραντίνο σε έναν σπάνιο ρόλο, ως φυλακισμένο καταδικασθέντα σε θάνατο. Η Άνιστον υποδύεται τη φίλη του, η οποία δίνει αγώνα ενάντια στο χρόνο για να αποδείξει την αθωότητά του, ενώ εμφανίζονται επίσης οι μάγοι Πεν και Τέλερ και η ηθοποιός Κάθριν Χέλμοντ.

Το υλικό που είχε θεωρηθεί χαμένο ανακαλύφθηκε πρόσφατα και μετατράπηκε σε παιχνίδι τύπου «επιλέξτε τη δική σας περιπέτεια».

Ο προγραμματιστής παιχνιδιών Πάολο Πεντερτσίνι δημιούργησε τη νέα εκδοχή, η οποία επιτρέπει στους παίκτες να κάνουν κλικ στα πλάνα με τους Ταραντίνο και Άνιστον και να αποφασίζουν τι πρέπει να κάνουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > In.gr
Τώρα, Director’s Chair, Σπίλμπεργκ,tora, Director’s Chair, spilbergk