Το ιστορικό τρίγωνο της Αθήνας φωτίζεται με χριστουγεννιάτικη ενέργεια

15:17 24/12/2019 - Πηγή: In.gr

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη γιορτή των περισσότερων από εμάς. Στην ατμόσφαιρα επικρατεί μια χαρούμενη ατμόσφαιρα, κόσμος μπαινοβγαίνει στα μαγαζιά κουβαλώντας δώρα, από παντού ακούγονται χριστουγεννιάτικα τραγούδια, τις ημέρες μας γλυκαίνουν τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες ενώ οι χριστουγεννιάτικοι στολισμοί

και τα φωτάκια κάνουν τους δρόμους παραμυθένιους. Ακόμα και ο πιο… γκρινιάρης των Χριστουγέννων οφείλει να παραδεχθεί ότι αυτές της ημέρες τα πάντα γύρω μας φαίνονται (και είναι) πιο όμορφα.

Όλες οι μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις έχουν βάλει τα καλά τους και το ιστορικό κέντρο της Αθήνας δεν θα μπορούσε να λείπει από τους εορταστικούς στολισμούς. Η MYTILINEOS με την Protergia ανέλαβε να φωτίσει 3 εμβληματικούς δρόμους του στα πλαίσια της δράσης του Δήμου Αθηναίων «Υιοθέτησε την πόλη σου». Οι δρόμοι που ανέλαβε η εταιρεία είναι:

Η ΑκαδημίαςΗ ΦιλελλήνωνΗ Ερμού (φτάνοντας μέχρι το Θησείο)

Έτσι, σχηματίζεται ένα λαμπερό τρίγωνο, το οποίο θυμίζει χριστουγεννιάτικο δέντρο και γεμίζει θετική ενέργεια τους πολίτες που πηγαίνουν για τα ψώνια τους, συναντάνε τους φίλους τους για καφέ ή φαγητό, ή κάνουν μια χαλαρή βόλτα.

Όμως οι δράσεις της MYTILINEOS δεν σταματάνε εδώ. Οι εκπλήξεις συνεχίζονται στο κέντρο της πόλης, με την ενέργεια«Φωτίζουμε την Αθήνα, σας στέλνουμε στην πόλη του φωτός!» .  Μικροί και μεγάλοι που διασχίζουν αυτές τις ημέρες την Ερμού, αντικρίζουν την εντυπωσιακή Χριστουγεννιάτικη μπάλα της Protergia που δίνει χρώμα στο σημείο. Αποκορύφωμα της δράσης ένας διαγωνισμός με δώρο που δύσκολα θα αντισταθεί κάποιος. Μαντεύοντας πόσα είναι τα λαμπάκια που στόλισε η Protergia στο κέντρο της Αθήνας, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα ταξίδι στην πόλη του Φωτός, το Παρίσι.

«Όλοι χρειαζόμαστε τη μαγεία των Χριστουγέννων και εμείς στη MYTILINEOS αποφασίσουμε να προσφέρουμε «ηλεκτρική μαγεία»! Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου Αθηναίων, ενεργοποιήσαμε την Protergia, τον Τομέα Ηλεκτρικής Ενέργειας, για να φωτίσει το εμπορικό κέντρο (Ερμού, Ακαδημίας και Φιλελλήνων) και τη ΜΕΤΚΑ, τον Τομέα Ολοκληρωμένων Έργων και Υποδομών που τοποθέτησε τον εορταστικό στολισμό, εξοικονομώντας επιπλέον πόρους για το Δήμο. Με τον τρόπο αυτό θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους ένα «φωτεινό» 2020, γεμάτο ενέργεια!», σημειώνει η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Στρατηγικής Marketing της MYTILINEOS, Βίβιαν Μπουζάλη, και συνεχίζει: «Βρήκαμε την πρωτοβουλία του Δήμου εξαιρετική. Ταίριαζε ιδιαίτερα στις δραστηριότητες της εταιρείας μας, γι’ αυτό οι άνθρωποί μας συμμετείχαν με ενθουσιασμό, παρά τους ασφυκτικούς χρόνους».

H Protergia, ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας της MYTILINEOS ανέλαβε να στολίσει την πόλη με γιορτινά φώτα που αγόρασε η ίδια η εταιρεία, όπως και οι υπόλοιποι χορηγοί. Επιπλέον, η MYTILINEOS με τη συνδρομή του Τομέα Ολοκληρωμένων Έργων και Υποδομών (ΜΕΤΚΑ) ανέλαβε και την τοποθέτησή τους, βοηθώντας το Δήμο Αθηναίων να εξασφαλίσει χρόνο, αλλά και πόρους.

Keywords
Τυχαία Θέματα