Το «γκολ» της Λάρισας που χειροκροτείται από όλους

17:54 11/4/2019 - Πηγή: In.gr

Η Λάρισα θα φιλοξενήσει το απόγευμα της Κυριακής τον ΠΑΟΚ (14/4, 19:00) και η διοίκηση του θεσσαλικού συλλόγου προχώρησε σε μια αξιέπαινη κίνηση. Οι «βυσσινί» ανακοίνωσαν ότι θα φιλοξενήσουν τον Γιάννη, οπαδό του ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και μάλιστα έκαναν γνωστό πως ο φίλαθλος του δικέφαλου, θα παρακολουθήσει το ματς από τον αγωνιστικό χώρο, μαζί με τον πατέρα του.

Ο φίλαθλος

του ΠΑΟΚ είχε ζητήσει από την διοίκηση της Λάρισας να πάει στο AEL FC Arena για να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας του κόντρα στους Θεσσαλούς και η διοίκηση της ΑΕΛ έκανε αμέσως αποδεκτό το αίτημα του.

Η ανακοίνωση της Λάρισας αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ικανοποιώντας το αίτημα του πιο πιστού οπαδού του ΠΑΟΚ, του ευρισκόμενου σε αναπηρικό αμαξίδιο από λάθος γιατρών, του γνωστού Γιαννάκη και του πατέρα του κ. Λουκά, ο οποίος βρίσκεται πάντοτε μαζί του από ηλικίας 11 μηνών, αποφάσισε να τους φιλοξενήσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο του AEL FC ARENA.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα καλύψει όλες τους τις ανάγκες και ο κ. Αλέξης Κούγιας κατόπιν προσωπικού αιτήματος του Γιαννάκη θα τον συναντήσει και θα συζητήσει μαζί του για όποιο θέμα αυτός επιθυμεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα