Το ανατρεπτικό Killing Eve έρχεται αποκλειστικά στο Vodafone TV

11:22 1/4/2019 - Πηγή: In.gr

To Killing Eve, η σειρά αποκάλυψη της περσινής χρονιάς φτάνει επιτέλους στη χώρα μας, μέσα αποκλειστικά από την πρωτοποριακή πλατφόρμα του Vodafone TV! Η βασισμένη στο βιβλίο Codename Villanelle του Λουκ Τζένινγκς σειρά, έρχεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές στην Ελλάδα, όπως έχει ήδη κάνει σε όλο τον κόσμο.

Η δραματική σειρά της Phoebe Waller – Bridge (γνωστή για το Fleabag) λατρεύτηκε από κοινό και κριτικούς και βρέθηκε υποψήφια για

2 Primetime Emmy, ενώ κατέκτησε και μια Χρυσή Σφαίρα, όντας υποψήφια για ακόμα μια. Επίσης, ψηφίστηκε ως η καλύτερη σειρά για το 2018, «αναγκάζοντας» το BBC America να προχωρήσει στην ανακοίνωση της δεύτερης σεζόν πριν καν ολοκληρωθεί η πρώτη, κάτι που πολύ σπάνια έχουμε δει σε τηλεοπτικές σειρές και που δείχνει, παράλληλα, τη δυναμική του Killing Eve.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Το Killing Eve διηγείται την ιστορία δύο αντίθετων γυναικών: Της Eve, που υποδύεται εξαιρετικά η Sandra Oh (γνωστή από το The Grey’s Anatomy), μιας βαρετής, αλλά υπερβολικά έξυπνης γυναίκας, της οποίας η γραφειοκρατική δουλειά στην ΜΙ5 δεν της αφήνει πολλά περιθώρια για να φαντάζεται πως θα ήταν η ζωή της ως πραγματική κατάσκοπος και της Villanelle, που ενσαρκώνει η Jodie Comer (γνωστή από το Doctor Foster) μιας κομψής και ταλαντούχας δολοφόνου, που αγαπάει τις πολυτέλειες που της προσφέρει η βίαιη δουλειά της.

Οι ζωές των δύο γυναικών εμπλέκονται με τέτοιον τρόπο, που παθιάζεται η μία με τη ζωή της άλλης. Η Eve και η Villanelle ξεκινούν ένα παιχνίδι γάτας και ποντικιού, που δεν είναι μόνο συναρπαστικό, αλλά μερικές φορές ξεκαρδιστικά αστείο, χάρη στη μεγαλοφυΐα της μοναδικής, ταλαντούχας Phoebe Waller-Bridge!

Η μεγάλη πρεμιέρα όλων των επεισοδίων του πρώτου κύκλου θα γίνει την Δευτέρα 1/4 στο Vodafone TV. Παρακολουθήστε τα on demand, όποια στιγμή θέλετε και από οποιαδήποτε συσκευή και κάθε Δευτέρα του Απριλίου και του Μαΐου δείτε ένα ολοκαίνουριο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου, λίγες μόλις ώρες μετά την προβολή του στην Αμερική!

Keywords
Τυχαία Θέματα