Τιμή μου που κόουτσαρες μαζί μου!

18:22 24/12/2019 - Πηγή: In.gr

Δεν παίζεται αυτό που είπε προχθές το απόγευμα στο ΟΑΚΑ ο Βαγγέλης Ζιάγκος. Δεν παίζεται, τουναντίον παίζει κιόλας να είναι η δήλωση της χρονιάς!

Δεδομένου κιόλας ότι απομένει μια εβδομάδα για να φύγει το 2019, θαρρώ πως η ατάκα του προπονητή του Ρεθύμνου μετά την ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό δεν απειλείται από άλλη, εκτός κι αν σκαρώσει κάποια καινούργια ο Μάκης Γιατράς!

Τι είπε ο Ζιάγκος; «Για να είμαι ειλικρινής, ήθελα να προσθέσω στο βιογραφικό μου μια ήττα από έναν Ηall Of Famer, αλλά δεν μου έκατσε»!

Αλλη

μια ήττα, εννοούσε ο εκ Παραμυθιάς ορμώμενος προπονητής, διότι είχε γνωρίσει την πρώτη στις 3 του περασμένου Μαρτίου στο Ρέθυμνο αλλά προφανώς αναλογίσθηκε ότι όσες περισσότερες από δαύτες έχει, κοσμούν το βιογραφικό του!

Δώσε κι εμένα μπάρμπα, ένα πράγμα!

Πέρα από τον… μαζοχισμό (sic) του Ζιάγκου, η υπόθεση ασφαλώς έχει να κάνει και με τον ανυπόκριτο σεβασμό που αποτίνουν οι έλληνες προπονητές στον Ρικ Πιτίνο. Τι γράφω τώρα ε; Προφανώς αυτή η στάση είναι στοιχειώδης, αυτονόητη και επιβεβλημένη, αλλά, ως γνωστόν, στην περίεργη χώρα που λέγεται Ελλάς τα τοιαύτα αμφισβητούνται, αναιρούνται και χρήζουν επιβεβαίωσης…

Υπάρχει βεβαίως και μια μερίς η οποία αντιτίθεται, όπως έλεγε και ο Βασίλης Λογοθετίδης στην ταινία «Ενα βότσαλο στη λίμνη», για να προσθέσει στη συνέχεια «αλλά θα συνέλθει κι αυτή, πού θα πάει»…

Στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει μια μερίς που υποστηρίζει ότι ο Πιτίνο μας βλέπει αφ’ υψηλού (ή δεν μας βλέπει καθόλου) και πού και πού δείχνει σαν να απευθύνεται σε ιθαγενείς, αλλά κι αυτή συνέρχεται…

Προσωπικά και στον βαθμό που τον έχω γνωρίσει και μπορώ να τον ψυχανεμιστώ, χωρίς να ανήκω κιόλας στη συνομοταξία των… ειδωλολατρών (sic), διαφωνώ απολύτως. Τουναντίον τα σχόλιά του για την Ελλάδα και τον λαό μας είναι τόσο κολακευτικά που μπροστά τους ωχριούν και οι μεγαλύτερες υπερβολές των γηγενών σοβινιστών.

Σε κάθε περίπτωση, για να παραφράσω έναν στίχο από το τραγούδι του Αντύπα, «τιμή μου που κόουτσαρες μαζί μου»!

Keywords
Τυχαία Θέματα