Θρίλερ στα Πετράλωνα: «Τον σκότωσα γιατί χτυπούσε τη μητέρα μου»

21:02 29/12/2019 - Πηγή: In.gr

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την τραγωδία που σημειώθηκε στα Πετράλωνα, με 21χρονο να ισχυρίζεται ότι σκότωσε τον 52χρονο νονό του και στη συνέχεια πέταξε τη σορό του σε κάδο απορριμμάτων.

Σημειώνεται ωστόσο ότι η σορός του 52χρονου, ο οποίος έμενε στο διαμέρισμα όπου διέμενε ο βαφτισιμιός με τη μητέρα του, δεν έχει βρεθεί ακόμα όπως επίσης και το μαχαίρι με το οποίο ισχυρίζεται ο 21χρονος διέπραξε το έγκλημα.

«Χτυπούσε τη μητέρα μου»

Όπως υποστήριξε στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς ο 21χρονος, σκότωσε τον νονό του επειδή

κακομεταχειριζόταν και έδερνε τη μητέρα του.

Σύμφωνα μάλιστα με τον ίδιο, είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Μια μέρα λοιπόν που ο 52χρονος κοιμόταν, ο 21χρονος, όπως ανέφερε, πήρε το μαχαίρι από την κουζίνα του σπιτιού και του κατάφερε απανωτές μαχαιριές.

Μάλιστα ο 21χρονος είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με ρεπορτάζ του CNN, ότι αμέσως μετά πέταξε το μαχαίρι ενώ εμφανίστηκε σίγουρος ότι δεν πρόκειται να το βρούνε ποτέ.

«Χτυπούσε τη μητέρα μου και το είχα αποφασίσει εδώ και πολύ καιρό», επαναλάμβανε συνεχώς, ενώ αρκετές φορές έλεγε στους αστυνομικούς «γιατί με ρωτάτε τα ίδια πράγματα; Σας τα έχω πει όλα».

Αύριο στον εισαγγελέα

Τόσο η μητέρα όσο και ο γιος έχουν ψυχολογικά προβλήματα, για αυτό η γυναίκα διακομίσθηκε και νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

Ο 21χρονος θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει για την τύχη του.

Εν τω μεταξύ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών, που ασχολούνται με τη μακάβρια υπόθεση, συνεχίζουν τις έρευνες στη χωματερή, για το πτώμα του 52χρονου, αλλά όπως λένε αρμόδιοι αξιωματικοί είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κάτι, καθώς κάθε φορά που αδειάζει ένα απορριμματοφόρο από τα απορρίμματα γίνεται αμέσως επιχωμάτωση.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν φίλοι του 52χρονου ανησύχησαν επειδή είχαν αρκετές ημέρες να τον δουν και τον αναζήτησαν. Οταν αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του, βρήκαν τον 21χρονο που ζει στην ίδια πολυκατοικία και αυτός ομολόγησε το έγκλημα.

Ο 52χρονος νονός του 21χρονου σύχναζε καθημερινά σε καφενείο της περιοχής. Την περασμένη Πέμπτη οι φίλοι του και θαμώνες του καφενείου αντιλήφθηκαν ότι έχει πολλές ημέρες να εμφανιστεί στο κατάστημα, γεγονός εξαιρετικά ασυνήθιστο για εκείνον.

Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες ο 52χρονος δεν ανέφερε στους φίλους του στο καφενείο ότι θα λείψει για κάποιον λόγο ή οτιδήποτε άλλο, κάτι που ενέτεινε την ανησυχία τους. Eτσι ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, που παρουσία εισαγγελέα μετέβη στο σπίτι του 21χρονου στα Πετράλωνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα