Θετικός στον κορωνοϊό ο Τζον Μακ Ένρο

23:46 31/3/2020 - Πηγή: In.gr

Δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο επαγγελματικό τένις, καθώς μετά τον Βραζιλιάνο Τιάγκο Γουάιλντ, θετικός στον Covid-19 βρέθηκε και ο θρυλικός, Τζον Μακ Ένρο. Την «επίσκεψη» του ιού γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω των social media.

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του, βρίσκεται ήδη σε καραντίνα τις τελευταίες 11 ημέρες και ευτυχώς έχει ήπια συμπτώματα. Επισήμανε ότι βρίσκεται στην τελική ευθεία για να ξεπεράσει τον κορωνοϊό και ζήτησε από όλους να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Συγκεκριμένα,

ανέφερε: «Είμαι εδώ στο υπόγειό μου εδώ και 11 μέρες, απ’ όταν άρχισα να έχω ελαφριά συμπτώματα. Το τεστ που έκανα μόλις βγήκε και είναι θετικό.

Αυτά είναι τα κακά νέα, τα καλά νέα είναι πως τα συμπτώματα έχουν περάσει και νιώθω καλά 100%. Η σύζυγός μου έκανε απίστευτη δουλειά με το να φροντίζει το σπίτι και τα παιδιά.

Είμαστε σε πλήρη καραντίνα στο σπίτι μας εδώ και 2 εβδομάδες τώρα. Ενθαρρύνω τους πάντες να κάνουν το ίδιο. Είμαι το παράδειγμα κάποιου που κατάφερε να το ξεπεράσει και τα πηγαίνω πολύ καλά.

Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι σ’ αυτούς που αγωνίζονται. Πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας, πρέπει να ακούσουμε και πρέπει να μείνουμε σπίτι».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θετικός, Τζον Μακ Ένρο,thetikos, tzon mak enro