«Θεατρινισμοί» Καμμένου στα σύνορα με την ΠΓΔΜ

17:31 12/12/2018 - Πηγή: In.gr

Την ώρα που ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, εμφανίζεται αισιόδοξος ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει από την ελληνική Βουλή, ο κυβερνητικός εταίρος και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, επιμένει στη δική του γραμμή.

Μετά τις αλλεπάλληλες «κωλοτούμπες» για το αν θα ρίξει την κυβέρνηση ή όχι όταν έρθει η συμφωνία -τελευταία

εκδοχή που επικρατεί στο κόμμα του είναι αυτή που τον θέλει να καταψηφίζει τη συμφωνία και να αποσύρει τους υπουργούς, χωρίς βέβαια να ρίχνει την κυβέρνηση- ο ίδιος προσπαθεί να κλέψει την παράσταση με… θεατρινισμούς, μπροστά και στο φόβο της δημοσκοπικής κατρακλύλας.

Έτσι, βρέθηκε σήμερα στα ελληνοσκοπιανά σύνορα, στο φυλάκιο επιτήρησης «Νίκη», όπου αναφερόμενος στην ΠΓΔΜ σημείωσε πως «η Ελλάδα θέλει να ζήσει με ειρήνη και θα πρέπει να καταλάβουν οι γείτονες ότι συμφέρον τους είναι να έχουν φιλικά την Ελλάδα μαζί τους, αλλά θα πρέπει παράλληλα να καταλάβουν ότι όσο προκαλούν, όσο προχωρούν σε αλυτρωτικές διεκδικήσεις η πόρτα της Ελλάδας θα είναι κλειστή».

Και συνέχισε: «Η πόρτα της Ελλάδας είναι η πόρτα της Ευρώπης και η πόρτα της Δύσης. Θα πρέπει να αντιληφθούν ότι η Μακεδονία είναι μια και Ελληνική. Αυτό θα τους δώσει το εισιτήριο για να μπορέσουν να προχωρήσουν στο αύριο και στην ευημερία».

Keywords
Τυχαία Θέματα