Θάνατος 19χρονου : Συνέλαβαν μηχανικό του δήμου Χίου

02:24 6/8/2019 - Πηγή: In.gr

Με τη διαδικασία του αυτόφωρου συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας εν ενεργεία μηχανικός του δήμου Χίου, κατηγορούμενος ότι είχε εμπλοκή στο έργο κατασκευής των μπασκετών στη Δασκαλόπετρα Βροντάδου, όπου το βράδυ της Κυριακής βρήκε τραγικό θάνατο 19χρονος από το Μαρούσι Αττικής.

Φέρεται ως ο επιβλέπων του έργου

Ο μηχανικός αυτός, ο οποίος το 2002 υπηρετούσε στην τεχνική υπηρεσία του πρώην δήμου Ομηρούπολης, φέρεται να είχε την ευθύνη επίβλεψης του έργου, η κατασκευή του οποίου είχε ανατεθεί

στην Τεχνική Εταιρεία Βροντάδου.

Είχε προηγηθεί κατάθεσή του στην αστυνομία και αρχικά είχε αφεθεί ελεύθερος, ωστόσο στη συνέχεια – σύμφωνα με τις πληροφορίες του astraparis.gr – η αστυνομία τον συνέλαβε στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πιθανολογώντας ότι είναι υπεύθυνος για την κακοτεχνία.

«Δεν έχω ουδεμία σχέση»

Ο συλληφθείς φέρεται να έχει δηλώσει ότι ουδεμία σχέση έχει με το υπόψη έργο, ενώ επίσης φέρεται να δηλώνει ότι δεν είναι με δική του γραφή η τεχνική έκθεση.

Μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας ο μηχανικός παρέμενε στο κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης Χίου και πιθανολογείται ότι σήμερα το πρωί θα προσαχθεί στην εισαγγελέα πρωτοδικών Χίου, η οποία είτε θα του απαγγείλει κατηγορίες, είτε θα διατάξει να αφεθεί ελεύθερος.

Keywords
Τυχαία Θέματα