Ταξίδι μυστηρίου στην Κένυα και το Sasaab Lodge

19:07 14/1/2019 - Πηγή: In.gr

Ένα ταξίδι στην μαγική Αφρική, μέσα σε άγριο, μυστηριακό, άκρως γοητευτικό τοπίο.

Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;

Απόδραση από το χειμερινό σκηνικό, τις χαμηλές θερμοκρασίες, τα «βαριά» παλτό, σκουφιά και κασκόλ.

Φορέστε το μαγιώ σας και απολαύστε την χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο Sasaab Lodge στην Κένυα. Όσοι από εσάς έχετε την ευκαιρία και μπορείτε βέβαια να «αντέξετε» σε οικονομικό επίπεδο το ταξίδι στην Κένυα και τις επισκέψεις σε super spa… προχωρήστε με βήματα γοργά.

Treatment όπως Safari Pick me up, Healing Earth Facial (για πρόσωπο καθρέφτη) αλλά και υπέροχα χαλαρωτικά manicure και pedicure. Το ταξίδι είναι περιπετειώδες καθώς το αεροπλανάκι που ξεκινάει από το Wilson Airport είναι μόνο 12 θέσεων. Όταν το βλέπεις για πρώτη φορά νομίζεις ότι θα το… πάρει ο αέρας!

Το συγκεκριμένο αεροπλάνο σε μεταφέρει στο Samburu και από εκεί στο αγαπημένο των big stars, μεγαλοεπιχειρηματιών και τζετ-σεττερς Wildness Wellness Retreat.

Η θέα στον ποταμό Ewaso Ngsiro εκεί όπου οι ελέφαντες κάνουν μπάνιο, θυμίζουν θεαματικές κινηματογραφικές παραγωγές. Το lodge είναι εξαιρετικό, ακόμα και όταν πέφτει το φως του ήλιου. Τότε έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις υπέροχα κοκταίηλς ενώ στα αυτιά σου φτάνουν οι περίφημοι αυτοί ήχοι της τεράστιας μοναδικής έκτασης που απλώνεται μπροστά σου.

Η μυστηριώδης Κένυα που κάπου όμως φοβάσαι να εξερευνήσεις…

Keywords
Τυχαία Θέματα