Τα ζώδια που πάσχουν από αλαζονεία

22:30 17/1/2020 - Πηγή: In.gr

Η αλαζονεία και τα πιο εγωιστικά χαρακτηριστικά, συνιστούν «δεύτερη» φύση σε αυτά τα ζώδια. Πάντως ορισμένα από αυτά δεν είναι ότι το κάνουν επίτηδες, απλά έτσι νιώθουν και έτσι εκφράζονται.

Δίδυμος

Η διττότητα των απόψεών του έχει ως αποτέλεσμα να εκλαμβάνεται ως εγωισμός από τους περισσότερους. Έχουν πάντα το θάρρος της γνώμης τους και την υπερασπίζονται πάντοτε.

To «εγώ είμαι κι όχι άλλος» θα μπορούσε να είναι χαραγμένο στο μέτωπο του Δίδυμου, χωρίς όμως να το πιστεύει

πραγματικά, αφού βαθιά μέσα του κολυμπά κόντρα στα κόμπλεξ του. Αγαπήστε τον εαυτό σας με τα ελλατώματά του Δίδυμοι και όλα θα είναι πολύ καλύτερα για όλους.

Λέων

Σας αρέσει η προσοχή από τους άλλους και θέλετε όλοι να σας θαυμάζουν. Εδώ θαυμάζετε οι ίδιοι τον εαυτό σας με αποτέλεσμα να είναι προφανές ότι πρέπει να χαλαρώσετε λίγο.

Αφήστε τους άλλους να μιλούν για εσάς και σταματήστε να δίνετε φιλιά στο είδωλό σας όταν το αντικρύζετε στον καθρέπτη.  Υπερφίαλο εγώ, ματαιοδοξία, σνομπισμός και κατά τ άλλα μια ανθρώπινη φούσκα η οποία αλίμονο κι αν σπάσει, θα εξαφανιστεί για πάντα από την υπόλήψη των άλλων. Επειδή έχετε μεγάλη προδιάθεση λοιπόν Λέοντες, δώστε και μεγάλη προσοχή.

Σκορπιός

Όλο αυτό το μοτίβο συμπεριφοράς που έχει να «κλείνεται» στον εαυτό του, έχει ως αποτέλεσμα εκείνος να νιώθει συναισθήματα κυρίως για τον εαυτό του. Τον αφορά η καλοπέρασή του και μόνο.

Η προσωποποίηση της θεοποίησης του απόλυτου τίποτα, είναι αυτό που μπορεί να αισθανθεί για τον εαυτό του ένας Σκορπιός, ο οποίος όταν δεν είναι τέτοιος, μπορεί να είναι ένας πολύ ωραίος τύπος. Το πρόβλημα είναι να μην υποκύψει στο ναρκισσισμό του και τα τινάξει όλα στον αέρα. Σκορπιοί το νου σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα